Dakgoot ontstoppen

Ontstoppen dakgoot door een erkende rioolvakman

Dakgoot ontstoppen is een vervelend karwei als je zelf een ladder op moet. Durf je dit wel? Of ben je slecht ter been waardoor het helemaal niet mogelijk is? Dit probleem los je op door via Rioolprobleem Kwijt een goede specialist in te schakelen! Maar hoe gaan wij te werk en welke kosten zijn aan dakgoot ontstopping verbonden? Alle uitleg vind je hier. Ook hebben we wat tips voor je voor als je toch zelf je dakgoot wilt ontstoppen. Succes!

Snel van je rioolprobleem af?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale rioolspecialisten
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 8,8

Afvoer dakgoot ontstoppen: zelf oplossen of laten doen?

Dakgoot ontstopping door jouw lokale riooldeskundige

Zelf het dak op om je dakgoot te ontstoppen? Liever niet, want je krijgt al hoogtevrees als je eraan denkt. Het is ook goed mogelijk dat je helemaal geen tijd hebt om zelf de klus te klaren: ook dit kunnen we ons voorstellen. Graag willen we je dan ook voorstellen om een lokale rioolvakman in te schakelen! Deze vind je via Rioolprobleem Kwijt. Hoe het werkt? Je belt of mailt ons en je komt rechtstreeks in contact met een specialist uit je eigen regio.

Onze rioolvakmannen

Zij staan voor je klaar om jouw rioolprobleem op te lossen

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Kun je zelf je afvoer dakgoot ontstoppen?

De meest populaire dakgoot ontstoppen tips op een rij

Toch maar zelf je afvoer dakgoot ontstoppen? Ga dan wel voorzichtig te werk, zeker bij een hoog dak! Verzamel ook de volgende materialen: een paar dikke handschoenen, een emmer, een schepje, een borstel en een tuinslang. Pak de ladder erbij, maar zorg er wel voor dat iemand toezicht houdt. Aan de slag!

  1. Met het schepje schep je het vuil uit de dakgoot in de emmer.
  2. Hardnekkig vuil kun je met de borstel verwijderen. Schrobben maar!
  3. Is het vuil uit de dakgoot verwijderd? Spoel de dakgoot dan schoon met behulp van de tuinslang.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

1

Overlast vóór het dakgoot ontstoppen

Als het buiten flink waait of zelfs stormt, dan kunnen er allerlei materialen in je dakgoot belanden. Bladeren, takjes of straatafval kunnen samen een flinke blokkade vormen. Het gevolg is dat het vuil de afvoer van water tegenhoudt. De dakgoot overstroomt en al het vocht komt op de buitenmuren van je woning of bedrijf terecht. Dringt het vocht binnen, dan is er grote kans op houtrot, schimmelgroei of andere schade aan je interieur. Je dakgoot kan overigens ook zonder heftig weer geblokkeerd raken, bijvoorbeeld als de goot vol met onkruid of mos zit. Zelf je dakgoot ontstoppen? Je schakelt liever iemand in die er veel ervaring mee heeft en dan het liefst een lokale specialist zoals je die bij Rioolprobleem Kwijt kunt vinden!

2

Jouw rioolspecialist komt eraan

Voor je dakgoot het begeeft, surf je naar onze website. Vul je postcode of woonplaats in en je ziet meteen de gegevens van de vakman uit jouw regio. Je kunt hem aansluitend bellen voor een afspraak. Natuurlijk mag je ook eerst advies bij hem inwinnen. Gebruik je liever het contactformulier om een afspraak te maken? Geen probleem, want onze specialist neemt alle aanvragen zo snel mogelijk in behandeling. Kom je samen tot een afspraak? Dan zorgt jouw vakman er ook voor dat hij zo spoedig mogelijk komt aanbellen. Het is mogelijk dat hij ook een collega meeneemt die toezicht kan houden als er een (hoge) ladder beklommen moet worden. Dit soort details worden van tevoren met je besproken.

3

Dakgoot ontstoppen gelukt? Eind goed, al goed!

Zodra je vakman arriveert, gaat hij gelijk aan de slag. Hij beklimt de ladder en schept het grootste deel van het vuil uit de dakgoot. Hierna verwijdert hij de blokkade met een hogedrukspuit. Is de blokkade weg? Dan wordt de dakgoot nog even schoongespoten. De expert controleert ook nog even je regenpijp: zit deze ook verstopt? Als dat zo is, dan kan hij de pijp ook nog ontstoppen en reinigen. Ook wordt er naar de staat van je dakgoot gekeken: mochten er reparaties nodig zijn, dan kan de vakman deze ook voor je uitvoeren. Uiteraard zal hij dat eerst met je bespreken. Onze specialisten voeren namelijk geen werkzaamheden uit zonder toestemming van klanten.

4

Advies van jouw rioolexpert

Het vuil is uit de dakgoot verwijderd en het water stroomt weer weg zoals het hoort. Natuurlijk ben je blij dat het probleem goed opgelost is, maar hoe voorkom je een volgende noodzakelijke dakgoot ontstopping? Jouw specialist zal je, tijdens of na de werkzaamheden, dan ook vrijblijvende adviezen geven. Wil je voorkomen dat er bladeren in je dakgoot vallen? Plaats dan een bladvanger op je dakgoot. Staan er veel bomen rond je woning of bedrijf? Dan zul je de dakgoot minstens twee keer per jaar moeten reinigen. Misschien heb je zelfs behoefte aan een onderhoudscontract, waarbij de vakman jouw dakgoot periodiek kan komen reinigen? Hoe dan ook, voor vragen en verzoeken kun je altijd weer terecht bij jouw lokale vakman.

Kosten voor afvoer dakgoot ontstoppen

Eerlijke prijzen en heldere uitleg bij dakgoot ontstopping

Wat kost het ontstoppen van een dakgoot? Jouw lokale specialist zal een eerlijke prijs voor je berekenen, maar dan moet hij wel weten wat er precies moet gebeuren. Eenmaal ter plekke zal hij dan ook, aan de hand van de volgende vragen, de kosten kunnen bepalen voor het dakgoot ontstoppen.

  1. Is de blokkade in de dakgoot makkelijk te bereiken?
  2. Waaruit bestaat de blokkade en zit het hardnekkig vast?
  3. Komen er ook reparaties aan bod? Zo ja, wat is daar dan voor nodig?
  4. Met welk gereedschap kan de dakgoot ontstopt worden?
  5. Hoeveel werkuren zijn nodig om de klus te klaren?

Weet je specialist wat hij moet doen? Dan krijg je hierover een duidelijke uitleg. Ga je akkoord met de werkzaamheden en de daaraan gekoppelde prijs, dan zal de vakman meteen aan de slag gaan met de dakgoot ontstopping. Nu een afspraak maken of eerst een prijs bij benadering ontvangen? Bel of mail ons en je lokale expert helpt je graag verder.

99% beveelt ons aan

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

8,8
470 beoordelingen

Wim uit Spaubeek

Riool naar straat verstopt. Water stuwt dus op. Dave kwam na uur zoals afsproken en heeft probleem snel op gelost. Localiseren verdeelput en opgraven...

Lees de hele review

Willy uit Eijsden

Zeeeeer snelle service. 13. 15 u gebeld 14. 15u aanwezig op zondag. Zeer kundig, goed advies en heel netjes gewerkt. Binnen 20 min probleem opgelost....

Lees de hele review

Jac uit Beek lb

Het probleem is goed verholpen. Korrekt en vriendelijke monteur.

Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale specialist contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Dakgoot ontstoppen? Deze mensen vroegen om hulp

Onze dakgoot moet ontstopt worden. Het water stroomt niet meer goed weg en alles loopt van de dakrand af naar beneden. Voor mijzelf is het erg lastig om er goed bij te komen dus ik heb een professional nodig. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

3 maanden geleden

Overijssel • Zwolle •

Al langere tijd heb ik last van een dakgoot die dicht zit. Het water loopt wel weg maar langzaam. Wanneer het hard regent stroomt alles er langs en ligt er erg veel water. Kunt u mij een offerte sturen voor het verhelpen van de verstopping? Ook zou ik graag weten of ik garantie heb. Bij voorbaat dank.

3 maanden geleden

Overijssel • Enschede •

Het regenwater in de dakgoot loopt heel langzaam weg. Het lijkt mij dus dat er een of andere blokkade zit. Ik wil hier graag vanaf dus ik heb uw hulp nodig. Wanneer kan er iemand langs komen om de boel te ontstoppen? Alvast erg bedankt.

3 maanden geleden

Zuid-Holland • Zoetermeer •

Onze dakgoot moet ontstopt worden. We hebben zelf al van alles geprobeerd maar we kunnen er niet goed bij. Hij loopt er langszaam leeg en dit is niet fijn. We hopen dat er snel iemand langs kan komen, in ieder geval voordat het nog een keer hard gaat regenen.

3 maanden geleden

Utrecht • Amersfoort •

Ik heb een dakgoot waarbij het water niet goed meer wegstroomt. Ik heb al geprobeerd om dit met een ontstoppingsslang die je aan de hogedrukspuit kunt bevestigen op te lossen maar dit was zonder succes. Het regenwater blijf maar staan. Hopelijk kunnen jullie helpen.

 

3 maanden geleden

Noord-Brabant • Roosendaal •

Zoek je lokale rioolspecialist
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale rioolspecialist