Droger ontstoppen

Ontstopping droger door een efficiënte vakman

Droger ontstoppen voordat er brand uitbreekt? Daar moet je zonder meer een ervaren vakman voor vragen. Door een blokkade kan de hete lucht in een droger niet meer worden afgevoerd en kan de machine oververhit raken. Ruik je een brandgeur? Dan heeft het zeker spoed! Laat je daarom helpen door één van onze riooldeskundigen. Hier vind je alvast alle informatie over hun werkwijze en de bijbehorende kosten. Voorkom nare verrassingen en los de blokkade in je droger zo snel mogelijk op!

Snel van je rioolprobleem af?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale rioolspecialisten
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 8,8

Droger ontstopping: zelf oplossen of laten doen?

Droger ontstopping door jouw lokale riooldeskundige

Als een droger ontstopt moet worden, dan wil je dat het op een veilige en verantwoorde manier gebeurt. Het is goed mogelijk dat je niet zelf tot een oplossing komt, zeker als er ergens een blokkade zit waar je niet makkelijk bij kunt komen. Gelukkig kun je via Rioolprobleem Kwijt in contact komen met een riooldeskundige uit je eigen regio. Pak je daarom nu je telefoon of vul ons contactformulier in voor een afspraak op zeer korte termijn!

Onze rioolvakmannen

Zij staan voor je klaar om jouw rioolprobleem op te lossen

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Kun je zelf je droger ontstoppen?

De meest populaire droger ontstopping tips op een rij

Zelf een droger ontstoppen: is dat mogelijk? Misschien wel, maar dan moet je eerst even op onderzoek uitgaan. Met deze tips wijzen we je de weg. Kom je er alsnog niet uit? Dan staat er al een ervaren en klantvriendelijke deskundige voor je klaar.

  • Controleer de filters

Pluisjes kunnen de filters van je droger verstoppen. Haal de filters uit de droger en maak deze schoon. Plaats de filters weer droog!

  • Maak de condensor schoon

Heb je een condensdroger? Als de condensor zichzelf niet reinigt, dan moet je deze zelf uit de droger halen en schoonspoelen.

  • Maak de waterafvoer schoon

Staat er een luchtafvoerdroger in je woning of bedrijf? Controleer dan of er in de afvoerslang een knik zit. Is dat geval? Maak de slang dan weer recht, zodat de hete lucht en het vocht de droger weer kunnen verlaten.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

1

Overlast vóór het ontstoppen van de droger

In een geblokkeerde droger kun je natuurlijk geen wasgoed meer drogen. Dat is erg vervelend als je met een berg wasgoed zit die je niet buiten kunt drogen, bijvoorbeeld omdat je geen tuin hebt of omdat het weer buiten slecht is. Wat merk je van een geblokkeerde droger? Deze staat ineens stil of hij wordt heel heet. Dit laatste is mogelijk als het vuil in de afvoer de luchtstroom blokkeert. De blokkade kan dan tot brandschade leiden en dat is toch wel het laatste wat je wilt. Kun je de oorzaak niet vinden? Of is de blokkade zo hardnekkig dat je het niet zelf kunt oplossen? Ga dan naar Rioolprobleem Kwijt voor een afspraak met een lokale rioolvakman. Hij kan jouw droger binnen een dag weer aan de praat krijgen!

2

Jouw rioolexpert komt eraan

Een afspraak maken met je lokale vakman is vrij eenvoudig: je toetst je postcode of woonplaats in en je ziet direct zijn telefoonnummer. Bel hem gerust! Liever het contactformulier invullen? Dan vind je deze ook op de pagina. Plan meteen een afspraak in met jouw expert of vraag naar een prijsopgave. Jouw expert staat je vriendelijk te woord en hij zet zijn afspraak met jou meteen in de agenda. Zit er spoed bij? Ook dan kun je op hem rekenen! Komt de vakman wat later, dan zal hij je hiervan op de hoogte stellen zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Belt hij aan? Dan heeft hij natuurlijk alle mogelijke gereedschappen bij zich om jouw droger op een professionele manier te ontstoppen!

3

Droger ontstopping op deskundige wijze

Hoe kan een droger ontstopt worden? De expert gaat eerst op zoek naar de blokkade. Als hij deze in de afvoer aantreft, dan kan hij het zonder meer verhelpen. Is er juist sprake van een technisch defect? Dan zul je eerder een technisch specialist moeten inschakelen die verstand heeft van het merk van jouw droger. Hoe kan de rioolexpert de afvoer van je droger ontstoppen? Dat hangt ervan af. Sommige blokkades kunnen beter met een veer of frees worden verwijderd dan met een hogedrukreiniger. Jouw expert kiest het meest geschikte middel uit en gaat dan aan de slag. Je kunt er hoe dan ook op rekenen dat het probleem met je droger binnen een dag opgelost kan worden, mits er inderdaad sprake is van een vervuilde afvoer.

4

Advies van jouw rioolexpert

Is de blokkade in je droger eindelijk opgelost? Natuurlijk heeft onze rioolvakman zijn best gedaan! Tijdens of na de werkzaamheden zal hij je ook allerlei adviezen kunnen geven om nieuwe blokkades in je droger te voorkomen. Plaats bijvoorbeeld niet teveel kleding in de droger. We raden je ook aan om de trommel van je droger regelmatig te reinigen met een warm sopje en vochtige doek. Zo worden achtergebleven zeepresten beter opgelost. Verwijder ook vuil en stof als die bijvoorbeeld op de rubberen randen bij de trommel voorkomen. Let er ook altijd op dat de filters in je droger schoon en droog zijn. Heb jij na de ingreep nog vragen voor je vakman? Dan mag je hem altijd weer bellen of mailen.

Kosten voor droger ontstoppen

Eerlijke prijzen en heldere uitleg bij droger ontstopping

Aan het professioneel ontstoppen van een droger zijn kosten verbonden. Natuurlijk wil je nooit teveel betalen, dus je vraagt je expert van tevoren naar een prijsopgave. Wil je een definitieve prijs hebben? Dan zal jouw vakman een goed beeld moeten krijgen van het probleem met je droger. De volgende vragen helpen hem dan de kosten te bepalen.

  1. Is de blokkade in de droger makkelijk te bereiken?
  2. Waaruit bestaat de blokkade? Hoe hardnekkig is deze blokkade?
  3. Komen er ook reparaties aan bod? Zo ja, welk gereedschap is dan nodig?
  4. Met welk gereedschap kan de droger ontstopt worden?
  5. Hoeveel uren kost het om de droger te ontstoppen?

Na bepaling van de werkzaamheden en de bijbehorende kosten zal de specialist met je overleggen. Ga je akkoord met zijn aanpak en ben je tevreden over de prijs? Dan gaat de vakman zo snel mogelijk van start. Nu een afspraak maken? Of wil je toch nog eerst een prijsopgave ontvangen? Bel of mail jouw vakman en je wordt goed geholpen!

99% beveelt ons aan

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

8,8
470 beoordelingen

Marijke uit Geldrop

Wij hadden een verstopte afvoer onder de verwarmingsketel en zijn snel en prima geholpen

C.j.m uit Brunssum

Snelle service vriendelijk werkte netjes en gaf goed advies

Charlotte uit Bodegraven

Ze konden gelijk dezelfde dag langskomen en hij hield ons goed telefonisch op de hoogte van de tijd dat hij zou komen.

Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale specialist contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Droger ontstoppen? Deze mensen vroegen om hulp

De droger in ons huis pompt het water niet goed weg. Wanneer ik de droger gebruik blijft het water in de droger staan en wordt het water niet weggepompt. Ik hoop dat dus dat iemand kan komen om de droger te ontstoppen. Ik hoor graag wanneer er iemand kan komen.

3 maanden geleden

Noord-Holland • Velsen •

In onze droger zit een blokkade, het water blijft in de droger staan. Ik heb op internet gelezen dat het erg gevaarlijk kan zijn. Er kan namelijk brand ontstaan. Dit wil ik natuurlijk voorkomen en daarom wil dat er snel wordt ingegrepen. Wanneer kan er een professional de droger komen ontstoppen?

3 maanden geleden

Utrecht • Utrechtse Heuvelrug •

Sinds korte tijd doet onze droger het niet goed meer. Vooral het afpompen van water lukt bijna niet meer. Ik denk dat de droger ontstopt moet worden. Kunnen we daarvoor op de korte termijn een afspraak maken?

3 maanden geleden

Noord-Brabant • Geertruidenberg •

Het water in de droger gaat niet weg of heel langzaam. Ik heb het geprobeert te ontstoppen maar dit helpt niet. Er moet dringend iemand langs komen zodat ik weer kan beginnen met drogen. In afwachting op uw reactie.

3 maanden geleden

Friesland • Heerenveen •

Op zolder staat de droger en deze moet ontstopt worden. Door een blokkade komt het water uit een overloopje terug. Er zit veel rotzooi in de slang maar ik denk dat het verder zit, tot in de droger. Het zou fijn als iemand snel de droger kan komen ontstoppen.

3 maanden geleden

Noord-Brabant • Dongen •

Zoek je lokale rioolspecialist
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale rioolspecialist