Bad verstopt

Verstopping afvoer badkamer? Dan vind je hier altijd de juiste expert!

Bad verstopt? Dan kun je inderdaad niet meer baden, tenzij je bereid bent om daarna al het water met een emmer uit de badkuip te scheppen. Dat zie je jezelf niet doen, maar er moet wel snel iets aan het probleem gedaan worden voor de badkamer door de verstopping ook nog eens gaat stinken. Wat is het dan toch fijn dat er rioolspecialisten bestaan die dit soort klussen voor je kunnen oppakken! Schakel je vandaag jouw lokale specialist in? Dan ben je vandaag misschien al van je badkamer verstopping verlost.

Snel van je rioolprobleem af?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale rioolspecialisten
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 8,8

Bad verstopt: zelf oplossen of laten doen?

Beter resultaat met jouw lokale rioolexpert

Na een warm bad trek je de stop eruit. Terwijl het water wegloopt, droog jij jezelf af. Na een poosje draai je je om en je ziet dat het water nog steeds niet weg is. Bad verstopt! Hoe los je dát dan op? Gelukkig zit je nu bij Rioolprobleem Kwijt, want bij ons vind je snel en eenvoudig een riooldeskundige uit je eigen regio. Bespaar tijd door niet zelf aan de slag te gaan met het probleem. Bespaar ook geld op middelen die toch niet doen wat ze beloven. Eén telefoontje of bericht is genoeg voor professionele hulp van jouw lokale expert!

Onze rioolvakmannen

Zij staan voor je klaar om jouw rioolprobleem op te lossen

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Wat kun je zelf doen bij een badkamer afvoer verstopping?

De meest populaire tips tegen een badkamer verstopping op een rij

Veel mensen willen liever toch eerst zelf een verstopt bad oplossen voor ze een rioolspecialist bellen. Misschien wil jij dat ook en dat staat je natuurlijk vrij. Je zou lichte badkamer verstoppingen dan ook aan de hand van de volgende tips kunnen oplossen. Trek je rubberen handschoenen maar vast aan!

  1. Meng een pak zuiveringszout met een liter heet water. Giet dit mengsel geleidelijk door de verstopte bad afvoer. Laat het een nachtje inwerken en spoel dan na.
  2. Gebruik een plopper. Maak het rubber eerst flexibel door het even onder de warme kraan te houden. Zet de plopper dan op de verstopte badafvoer en beweeg deze krachtig op en neer.
  3. Wil je chemische middelen gebruiken? Doe dit liever niet. De chemicaliën kunnen je leidingen aantasten en bij verkeerd gebruik kun je brandwonden oplopen.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

1

Overlast door een verstopt bad

Na een drukke dag verdien je een ontspannend bad. Raakt je bad verstopt, dan is dat natuurlijk even slikken. Aan de andere kant is het niet vreemd dat je bad verstopt kan raken als je ziet wat welke resten er allemaal in je badafvoer kunnen verdwijnen: stof, haren, huidvet, zeep en andere cosmetica kunnen hardnekkig in de leidingen blijven steken. Zo ontstaan er bijvoorbeeld forse haarballen die je badafvoer verstoppen. Tja, dat er resten worden afgevoerd is normaal en elk bad krijgt dan ook vroeg of laat te maken met een verstopping. Voor jou is dit nu. Helaas. Het is dan fijn om te weten dat er een vakman voor je klaarstaat bij Rioolprobleem Kwijt.

2

Jouw rioolspecialist komt eraan

Het kan zijn dat je al van alles hebt geprobeerd om de verstopte badafvoer te verhelpen. Misschien is het vuil zelfs dieper in de leidingen geraakt. Hulp van een goede vakman kan dan niet uitblijven, maar wordt het een loodgieter of een rioolspecialist? Een riool expert houdt zich bezig met de afvoer van water en resten. Verstoppingen hebben alles te maken met de werking van je riolering, dus bij hem zit je aan het juiste adres! Ga daarom naar Rioolprobleem Kwijt! Toets je postcode of woonplaats in en je kunt het nummer bellen dat je op je scherm ziet verschijnen. Wil je liever een afspraak maken via het contactformulier? Ook dat is mogelijk. Alle verzoeken komen hoe dan ook rechtstreeks bij hem terecht.

3

Bad verstopt? Eind goed, al goed!

Jouw lokale vakman houdt zich dag en nacht bezig met verstoppingen. Met veren, frezen of hogedrukspuiten lost hij deze op. Met deze gereedschappen kan dus ook al het vuil uit je badafvoer verwijderd worden. Vaak lukt dit al binnen een uur na aankomst van je specialist. Vermoedt hij een ander probleem, zoals een leidingbreuk? Dan kan hij ook besluiten om een inspectie uit te voeren, bijvoorbeeld met een rioolcamera of met een rookgenerator. Wordt er inderdaad een defect gevonden? Dan zullen de werkzaamheden daarop aangepast moeten worden. Uiteraard zal hij dit eerst uitvoerig met je bespreken. Niets gebeurt namelijk zonder jouw toestemming! Ga je akkoord met het nieuwe plan en met de bijbehorende kosten, dan gaat de vakman weer zo snel mogelijk aan het werk in jouw badkamer.

4

Advies van jouw rioolexpert

Verstopping afvoer badkamer verholpen? Jouw vakman zal je allerlei vrijblijvende adviezen geven om een verstopt bad in de toekomst te voorkomen. Schone afvoeren en leidingen zijn cruciaal als je langdurig van al je sanitaire voorzieningen wilt genieten. Misschien moet je de afvoeren van wat vaker spoelen met water en zuiveringszout. Misschien moet je de haren wat vaker op tijd uit de badkuip vissen? Hoe dan ook, je krijgt advies op maat zodat nieuwe verstoppingen in je badafvoer uitblijven! Heb je na de ingreep nog vragen? Dan mag je jouw lokale expert altijd weer bellen of mailen. Heb je juist behoefte aan een servicecontract om zowel toilet, keuken als badkamer functioneel te houden? Ook dan helpt jouw vakman je graag verder. Vraag hem gerust naar alle mogelijkheden!

Kosten afvoer badkamer verstopping verhelpen

Als jouw bad verstopt raakt, dan wil je een eerlijke prijs

Je belt of mailt een lokale vakman voor het verhelpen van je de verstopte badkamer. Je legt hem de situatie uit en je vraagt vast meteen naar de kosten. Jouw vakman rekent altijd een eerlijke prijs voor zijn werkzaamheden, maar dan moet hij een goed beeld hebben van jouw probleem. Dit beeld ontstaat als de antwoorden op de volgende vragen duidelijk worden:

  1. Is de verstopping in je badkamer makkelijk bereikbaar?
  2. Hoe hardnekkig is de badkamer verstopping eigenlijk?
  3. Wat is de staat van de badkuip? Zitten er al barsten in en kan het dus wel tegen een behandeling?
  4. Is nadere inspectie van je riolering noodzakelijk?
  5. Komen er defecten aan bod en zo ja, met welke middelen moeten deze opgelost worden?
  6. Met welke materialen kan de verstopping verholpen worden?
  7. Hoeveel tijd zal het kosten om het probleem in zijn geheel op te lossen?

Bij het oplossen van eventuele defecten kan een behandeling meer tijd en middelen in beslag nemen. Dit zie je terug in de kosten. Maar voor een dergelijke ingreep wordt uitgevoerd, wordt dit eerst met je besproken. Jouw vakman adviseert, maar jij beslist! Wil je alvast een prijsopgave ontvangen van een verstopt bad? Of wil je meteen een afspraak

99% beveelt ons aan

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

8,8
470 beoordelingen

Hans uit Apeldoorn

Een verstopping is nooit een feest maar na het telefoontje was de loodgieter snel aanwezig en kon hij het probleem oplossen en was mijn dag weer goed....

Lees de hele review

Frank uit Almere

Aardige en nette medewerkers, gingen voortvarend te werk. Snel en netjes gedaan

P. a. uit Stolwijk

Direct antwoord op mijn vraag voor een afspraak, waarbij duidelijk de kosten werden opgegeven. Afspraak punctueel nagegekomen en probleem snel verholp...

Lees de hele review
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale specialist contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Bad verstopt? Deze mensen vroegen om hulp

Je bent de eerste die wij kunnen helpen met bad verstopt!

Zoek je lokale rioolspecialist
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale rioolspecialist