Zakelijke opdrachtgevers

De lokaal geselecteerde rioolservicebedrijven werken regelmatig samen met zakelijke opdrachtgevers. Hieronder vallen bedrijven, woningbouwverenigingen, gemeenten en het waterschap. Dankzij de ervaren monteurs en de moderne uitrusting zijn ze in staat om elke opdracht uit te kunnen voeren. Voor het verhelpen van problemen of het ontstoppen van de riolering, maar ook voor renovatie en verbouwing, of voor de aanleg van de riolering.

Alle rioolbedrijven zijn gecertificeerd en werken volgens de Nederlandse en Europese regelgeving, gebruikmakend van de modernste technieken. Regelmatig worden cursussen en trainingen gevolgd om volledig op de hoogte te blijven. De ideale partner dus, ook voor servicecontracten en periodiek of preventief onderhoud.

Maatwerk in rioolservice

Elke opdrachtgever krijgt een advies, oplossing, of onderhoudsplan op maat. Nadat er een gefundeerde inschatting gemaakt is van de opdracht maken we vrijblijvend een offerte op, zodat u precies weet waar u aan toe bent. U krijgt een maatwerkoplossing voor een passende prijs, zodat u geen kosten maakt voor onnodige diensten. Informeer geheel vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.