Ontstoppingsdienst Leeuwarden

Jouw lokale ontstoppingsbedrijf

Ontstoppingsdienst voor Leeuwarden gezocht? Zoek niet verder, want Riool Reinigings Service heeft al 1.000.000 huishoudens en bedrijven geholpen! Aangenaam, mijn naam is Tim. Als je ons inschakelt, dan kun je bezoek van mij of van één van mijn collega’s verwachten. Elk teamlid staat bij ons garant voor professioneel teamwork!

8,8

Snel van je rioolprobleem af?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale rioolspecialisten
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 8,8
45+ jaar ervaring
1.000.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Rioolprobleem Kwijt

Jouw rioolspecialist voor Leeuwarden

Zelf een lekkende of verstopte afvoer oplossen? Daar pas je voor! Je hebt immers geen tijd of je weet simpelweg niet hoe je het probleem op een goede manier kunt oplossen. Het is maar goed dat je bij Rioolprobleem Kwijt bent terechtgekomen! Als je ons belt of mailt, kunnen wij je namelijk direct in contact brengen met een specialist die in Leeuwarden werkzaam is. Zijn naam is Tim en hij werkt bij Riool Reinigings Service. Of hij goed is in zijn werk? Maak vandaag nog een afspraak en je zult niet teleurgesteld worden!

Ontstoppingsbedrijf Leeuwarden: met welke rioolservice kunnen wij je helpen?

Onze riooldiensten op een rij

Woon of werk je in Leeuwarden en worden je dagelijkse bezigheden door een rioolprobleem verstoord? Ontstoppingsdienst Leeuwarden biedt je dan graag een oplossing! Onze expert, Tim, weet namelijk als geen ander hoeveel ongemak een rioolprobleem kan veroorzaken. Hij komt immers dagelijks in woningen en bedrijven om allerlei rioolproblemen op te lossen. Benieuwd waarmee deze ervaren rioolspecialist jou kan helpen? Hier zie je alle mogelijkheden diensten op een rij:

Denk je nog aan het zelf oplossen van een rioolprobleem? Sommige rioolproblemen kunnen helaas niet met huis-tuin-en-keukenmiddelen worden opgelost. Een verstopping hoeft namelijk niet veroorzaakt te worden door een ophoping van resten: het is ook mogelijk dat de ophoping is veroorzaakt door een scheur of breuk in een leiding. Met slechts een plopper in je handen doe je hier niets aan! Gelukkig weet ontstoppingsdienst Leeuwarden overal raad op, dus maak zeker gebruik van de expertise die Rioolprobleem Kwijt in huis heeft!

Rioolservice Leeuwarden staat voor je klaar!

Rioolontstopping Leeuwarden door jouw lokale vakman

Vet door een afvoer gegoten in je woning of bedrijf? Dat is vragen om problemen. Vetresten harden namelijk snel uit, met als resultaat massieve vetklompen die de doorgang van zowel water als andere resten belemmeren. Het kan wel een dagje duren voor het vet uit je leidingen verdwenen is, maar dan moet het wel door een professional gedaan worden!

Naast vet zijn er nog andere producten die voor hardnekkige verstoppingen in je leidingen kunnen zorgen. Denk maar eens aan tampons of maandverband in toiletten. Dit soort producten absorberen erg veel vocht: daar zijn ze immers voor ontworpen. Een extra keertje doorspoelen om de verstopping weg te spoelen werkt dan alleen maar averechts!

Verstoppingen in je riolering hoeven overigens niet alleen te wijten te zijn aan het product dat je doorspoelt. Zo kunnen leidingen bijvoorbeeld door grondverschuivingen verzakken of er ontstaat langzaam een scheur in een leiding door ouderdom. Doorgespoelde resten blijven dan steken tussen de leidingen. Ontstoppen met een rubberen plopper helpt dan echt niet meer!

Rioolservicebedrijf Leeuwarden inschakelen? Het zou vandaag nog kunnen als je jouw lokale expert vandaag nog belt of mailt. Voor jouw regio is Tim van Riool Reinigings Service de aangewezen persoon om de rioolklus voor je te klaren. Deze professional heeft al veel geslaagde klussen op zijn naam staan en hij kan niet wachten om je te helpen!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je rioolprobleem af!

8,8

Aangenaam, ik ben Tim

Jouw lokale rioolspecialist

RRS lost al sinds 1972 rioolproblemen op. Bel of mail je voor een opdracht, dan kom ik graag bij je langs om je te helpen. Krijg je een collega van mij aan de deur? Ook hij is al net zo servicegericht en ervaren als ik! Berg de plopper maar op en pak je telefoon: een afspraak met ons is zo geregeld.

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten Ontstoppingsbedrijf Leeuwarden

Gepaste prijs voor het oplossen van jouw rioolprobleem

Hoe hoog zijn de kosten voor het oplossen van een rioolprobleem in Leeuwarden? Dit kan per woning en per bedrijf verschillen. Niet alle rioolproblemen kunnen namelijk op dezelfde manier opgelost worden. Rioolservice Leeuwarden zal dan ook een berekening maken op basis van de volgende zaken:

  1. De oorzaak van het rioolprobleem
  2. De ernst van het rioolprobleem
  3. Eventuele uitvoer van inspectie
  4. Eventuele presentatie rapportage
  5. Eventuele uitvoer van reparaties
  6. Het nodige gereedschap
  7. het aantal benodigde vakmannen
  8. Het aantal arbeidsuren

Tim van Riool Reinigings Service is jouw aangewezen vakman voor Leeuwarden. Hij kan je alvast van een prijsopgave voorzien. Houd er wel rekening mee dat die prijs nog kan worden aangepast als blijkt dat er meer of andere werkzaamheden nodig zijn. Bel of mail hem nu, leer meer over de kosten en maak een afspraak!

(lokaal tarief)

Ontstoppingsdienst Leeuwarden: voor alle soorten rioolproblemen

Van welk rioolprobleem heb jij last?

De meest voorkomende rioolproblemen staan in dit overzicht. Jouw rioolprobleem opzoeken en vervolgens bellen voor een afspraak? Rioolservice Leeuwarden helpt graag bij alle mogelijke rioleringswerken en lost iedere dag verstoppingen op. Bel of mail je ons, dan krijg je altijd hulp van een lokale vakman: Tim van Riool Reinigings Service! Denk je juist dat je rioolprobleem niet in ons overzicht staat? Ook dan moet je niet aarzelen om ons te bellen, want wij kunnen ook inspecties organiseren om achter het probleem te komen.

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

8,8
470 beoordelingen

Dirk/ d uit Ouderkerk aan den ijssel

Leon bonkestoter heft mij na het invullen van mijn verzoek tijdens het weekend telefonisch benadert om een eerste indruk te krijgen van de problematie...

Lees de hele review

Petra uit Zaltbommel

Prima service van riwela uit den bosch. Probleem was snel opgelost. Netjes op de afgesproken tijd aanwezig. Klantvriendelijk.

J.f. uit Milsbeek

Om 9 uur gebeld en binnen een uur gekomen met een goed uitgeruste bus. Na het opgraven van het inspectieputje aan de straat het riool (ca 25 m) gerein...

Lees de hele review
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale specialist contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende rioolproblemen in Leeuwarden

Ons riool loopt niet meer goed door. Ik ontvang daarom graag een offerte van een behandeling. Alvast bedankt!

3 maanden geleden

Friesland • Leeuwarden •

Wij hebben thuis een blokkade in onze afvoer. Kunnen jullie dit voor ons oplossen? Ik hoor het graag.

3 maanden geleden

Friesland • Leeuwarden •

Wij hebben thuis een rioolprobleem want de afvoer loopt niet goed door. Wat valt hiertegen te doen?

3 maanden geleden

Friesland • Leeuwarden •

Sinds de regen van gisteravond hangt er een riool lucht in mijn woonkamer. In de hal ruikt het fris, en ook de kruipruimte ruikt muf, maar niet naar riool. Ik kan de oorzaak zelf dus niet lokaliseren. Kunt u hierbij helpen?

3 maanden geleden

Friesland • Leeuwarden •

Wij zouden thuis graag ons riool laten repareren na een lekkage gehad te hebben. Wij hopen dat jullie dit voor ons kunnen doen.

3 maanden geleden

Friesland • Leeuwarden •

Zoek je lokale rioolspecialist
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale rioolspecialist