Gootsteen ontstoppen

Ontstoppen gootsteen door een ervaren en gedreven vakman

Is gootsteen ontstoppen niet jouw specialiteit? Dat geeft niets, want ook voor deze tak van sport bestaan zeer gedreven en ervaren specialisten! Je merkt dat de gootsteen niet meer functioneel is als het water niet of maar langzaam wegloopt. Opgehoopte haren, vetresten of etensresten kunnen hier de oorzaak van zijn. Wil jij weten wat jouw lokale vakman in een dergelijke situatie voor jou kan betekenen? Dan vind je hier alle antwoorden, ook voor wat betreft de kosten van een gootsteen ontstopping.

Snel van je rioolprobleem af?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale rioolspecialisten
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 8,8

Gootsteen ontstoppen: zelf doen of laten doen?

Ontstopping gootsteen door jouw lokale riooldeskundige

Duidelijk toe aan een gootsteen ontstopping? Bedenk je dan hoe je dit gaat aanpakken. Zelf de gootsteen ontstoppen is een optie, maar het kost veel tijd. En hoe meer pogingen je doet, hoe meer je je gaat ergeren. Bespaar je de moeite en bel meteen voor een afspraak met een specialist uit je eigen regio. Wil je liever het contactformulier invullen? Dat mag ook. Onze rioolexpert levert professioneel werk tijdens het ontstoppen van een gootsteenafvoer en slaat geen klant over!

Onze rioolvakmannen

Zij staan voor je klaar om jouw rioolprobleem op te lossen

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Kun je zelf je gootsteen ontstoppen?

De meest populaire gootsteen ontstopping tips op een rij

Misschien vind je het nog te vroeg om een afspraak met de rioolspecialist te maken. Zelf de gootsteen ontstoppen is dan de beste optie. De fietspomp, zeg je? Ja, er zijn mensen die het zo proberen, maar met de volgende gootsteen ontstopping tips maak je iets meer kans.

  1. Met een beetje afwasmiddel en heet water kun je een vetoplossend sopje maken. Dit giet je dan door de gootsteen. Onthoud wel dat dit alleen bij lichte verstoppingen werkt.
  2. Voor wie niet bekend is met de plopper: het is een rubberen zuignap aan een houten steel. Vul de gootsteen afvoer eerst met een laagje water en zet de plopper erop. Beweeg deze op en neer voor een goede zuigkracht.
  3. Onder de gootsteen zit een sifon, ook wel ‘zwanenhals’ genoemd. Dit is een pijp met één of meerdere bochten. In de bochten zit misschien vuil. Maak de sifon los en reinig de binnenkant. Let op: plaats de sifon goed terug, anders gaat deze lekken.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

1

Overlast vóór het gootsteen ontstoppen

In de keuken was je vrijwel dagelijks ingrediënten en keukengerei. Misschien wordt er in jouw keuken ook geknutseld, waardoor de handjes wat vaker gewassen moeten worden. Het kan ook zo zijn dat je je een keer ziek voelt en snel naar de gootsteen afvoer moet rennen. Tja, in een keuken wordt geleefd, dus je kunt dan ook van alles in de gootsteen verwachten. Niet zelden leidt het gebruik van de gootsteen dan ook tot een vervelende blokkade. Je probeert die te verwijderen met een rubberen ontstopper, maar wat als dat niet werkt? En wanneer besluit je dat je er te veel tijd aan besteedt? Eigenlijk is iedere minuut van jouw tijd kostbaar: laat een riooldeskundige gootsteenontstoppen!

2

Jouw rioolspecialist komt eraan

Via Rioolprobleem Kwijt kom je eenvoudig in contact met een rioolexpert uit je eigen regio. Je kunt het nummer bellen dat op je scherm verschijnt of je vult het contactformulier in. De vakman kan je van een prijsopgave voorzien of je regelt meteen een afspraak met hem. Hij zorgt er dan voor dat hij zo snel mogelijk bij jouw woning of bedrijf kan komen. Uiteraard brengt hij dan al het nodige gereedschap mee om jouw gootsteenafvoer snel en efficiënt te kunnen ontstoppen. Maar voor je expert komt aanbellen, hebben we nog een kleine waarschuwing: heb jij toevallig chemische middelen gebruikt bij het gootsteenontstoppen? Breng de vakman dan hiervan op de hoogte, anders kan hij zich tijdens de werkzaamheden aan het middel verwonden.

3

Gootsteen ontstopping nodig? Eind goed, al goed!

Een rioolspecialist kan jouw gootsteen putje op een veilige en professionele manier ontstoppen. Hij gebruikt hiervoor een frees, een hogedrukspuit of een ontstoppingsveer. Je hoeft niet bang te zijn dat deze gereedschappen je gootsteen leidingen beschadigen. De frees en de hogedrukspuit worden zo afgesteld dat dit niet mogelijk is. En de ontstoppingsveer? Door jarenlange ervaring hanteert onze specialist deze als geen ander. Denkt hij eerder aan een kapotte leiding? Dit kan duidelijk gemaakt worden aan de hand van een inspectie. De expert onderzoekt onderdelen van het rioolstelsel dan persoonlijk of hij gebruikt een rioolcamera of rookgenerator. Komen er inderdaad defecten aan het licht, dan zullen reparaties nodig zijn. Of die mogen plaatsvinden? Dat zal de expert van tevoren uitgebreid met je bespreken.

4

Advies van jouw rioolexpert

Je gootsteen is weer helemaal schoon, zowel vanbinnen als vanbuiten. Je schudt je vakman de hand en hij vertrekt. Is het probleem nu definitief opgelost? Wel als je vanaf nu de adviezen van je expert blijft opvolgen. Zo kun je tijdens de behandeling verschillende adviezen krijgen om nieuwe gootsteen ontstoppingen te voorkomen. Alle tips zijn voornamelijk gericht op het onderhoud van je gootsteen. Spoel je maandelijks met wat zuiveringszout? Giet je geen vette sauzen meer door je leidingen weg? Voor iedere situatie heeft onze professional wel advies op maat. Heb je nog vragen na het gootsteen putje onstoppen? Je mag dan altijd weer contact opnemen met je lokale expert. En wist je dat je hem ook kunt inhuren voor periodieke inspecties en onderhoud? Vraag het hem maar eens!

Kosten voor het gootsteen ontstoppen

Eerlijke prijzen en heldere uitleg bij gootsteen ontstopping

Op het web ben je vast al verschillende prijzen tegengekomen voor het ontstoppen van een gootsteenafvoer. Op sommige websites staan zelfs helemaal geen prijzen. Dat is niet heel gek, want er zijn verschillende oorzaken voor een geblokkeerde gootsteen en al net zo veel manieren om het probleem op te lossen. Onze rioolspecialisten nemen daarom altijd de volgende punten in acht bij het bepalen van de prijs voor gootsteen ontstoppen:

  1. Is de blokkade in je gootsteenafvoer goed bereikbaar?
  2. Hoe hardnekkig is deze blokkade?
  3. Speelt er nog een ander probleem? Is een uitgebreide inspectie dan nodig?
  4. Dienen er ook reparaties te worden uitgevoerd?
  5. Met welk gereedschap kan de gootsteen het beste ontstopt worden?
  6. Hoeveel tijd zal het gootsteenafvoer ontstoppen in beslag nemen?

Bel of mail je vandaag voor een afspraak? Dan komt er zo snel mogelijk een deskundige langs om je gootsteenafvoer te ontstoppen. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst een prijsopgave aan te vragen. Verwacht in ieder geval eerlijke prijzen en een heldere uitleg over de uit te voeren werkzaamheden. Een professionele uitvoer van gootsteen ontstopping ontbreekt natuurlijk ook niet, want jouw lokale expert is pas tevreden als jij dat ook bent!

99% beveelt ons aan

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

8,8
470 beoordelingen

Erwin lenting uit Geldrop

Snelle service en goed geholpen

Maarten uit Zeist

Alleen niet duidelijk hoe groot / veel verstopping er uiteindelijk was.

Lieske uit Rucphen

Duidelijk uitgelegd wat er gedaan is. Prima op tijd. Probleem gelukkig snel opgelost. Wel prijzig.

Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale specialist contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Gootsteen ontstoppen? Deze mensen vroegen om hulp

In ons huis zit de gootsteen nu al de hele week vast door iets. Het water stroomt niet goed meer door. Ik wil dat er een deskundige komt die de gootsteen ontstopt.

3 maanden geleden

Noord-Brabant • Asten •

De afvoer van de gootsteen werkt niet goed meer. Volgensmij zit er een soort blokkade. Ik heb de gootsteen zelf al proberen te ontstoppen maar dit was zonder succes. Ik hoop dat jullie langs kunnen komen het gootsteen kunnen ontstoppen. Alvast bedankt.

3 maanden geleden

Zuid-Holland • Rotterdam •

Onze gootsteen in de keuken loopt niet meer door. Met een ontstoppingsveer komen we er niet bij. De gootsteen moet nodig onstopt worden door een professional. Wanneer kunnen jullie komen? En wat bedragen de kosten?

3 maanden geleden

Gelderland • Nijmegen •

Mijn gootsteen loopt heel langzaam leeg. Dit gebeurde nadat ik de gootsteen gebruikte terwijl de wasmachine draaide. Ik heb een dunne rubberen slang door de sifon geduwd, maar dit hielp nauwelijks. Ik wil dit laten verhelpen. Ik hoor het graag van jullie.

3 maanden geleden

Zuid-Holland • Den Haag •

Het water in de gootsteen loopt erg langzaam weg. Dit is natuurlijk vervelend en we willen snel van dit probleem af. We hebben zelf al methodes geprobeerd maar dit heeft niet gewerkt. We willen graag dat er een professional komt om het probleem goed op te lossen.

3 maanden geleden

Utrecht • Utrecht •

Zoek je lokale rioolspecialist
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale rioolspecialist