Bad ontstoppen

Badafvoer ontstoppen door een erkende specialist

Bad ontstoppen? Trek je badjas maar snel aan en bel meteen jouw lokale riooldeskundige! Hij kan alle soorten resten - zoals haren, zeep of lichaamsvuil - uit je badafvoer halen. Een warm en ontspannen bad na een dag hard werken? Je kunt niet wachten voor het weer zover is! Daarom zeggen wij: hoe sneller jij het nummer van je vakman kan intoetsen, hoe sneller jij weer in bad ligt. Eerst meer weten voor je een afspraak regelt? Dan vind je hier alle informatie die je nodig hebt.

Snel van je rioolprobleem af?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale rioolspecialisten
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 8,8

Bad ontstoppen: zelf oplossen of laten doen?

Bad ontstopping door jouw lokale riooldeskundige

Je wilt je bad ontstoppen, maar je wilt het ook graag meteen goed aanpakken. Niets is namelijk zo vervelend als uren met een rubberen ontstopper in de weer zijn. Het is maar goed dat je Rioolprobleem Kwijt hebt gevonden, want onze specialisten hebben al vele klanten naar tevredenheid geholpen! Ook jij kunt via ons snel en eenvoudig in contact komen met een vakman uit je eigen regio. Bel of mail hem en regel meteen een afspraak om je bad op professionele wijze te laten ontstoppen!

Onze rioolvakmannen

Zij staan voor je klaar om jouw rioolprobleem op te lossen

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Kun je zelf je bad ontstoppen?

De meest populaire bad ontstoppen tips op een rij

Jij wilt weer zo snel mogelijk kunnen genieten van een warm bad. Je huisgenoten kijken er ook naar uit en leggen misschien wat druk op je: wanneer ga jij het oplossen? Je hebt misschien al een expert gebeld, maar niets houdt je tegen om de blokkade in het bad ook zelf aan te pakken. Probeer het eens met de volgende tips!

  1. Voor een paar euro heb je al een rubberen ontstopper. Vul eerst de badkuip met een laagje warm water. Het rubber op de bad afvoer moet net onder water staan om extra zuigkracht te creëren. Beweeg de ontstopper op en neer om de blokkade te verwijderen.
  2. Meng een pak zuiveringszout met een liter heet water. Giet het mengsel langzaam in de geblokkeerde badafvoer. Laat het in een nachtje inwerken en spoel het daarna door met een emmer heet water.
  3. Is de sifon onder het bad zichtbaar? Je zou deze dan kunnen demonteren om de binnenkant schoon te maken. In de kromming van de buis kan namelijk ook opgehoopt vuil zitten. Ben je niet zeker van je zaak? Laat het klusje dan aan een expert over, want slecht gemonteerde sifons kunnen flink lekken!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

1

Overlast vóór het bad ontstoppen

Je haalt de stop uit het bad. Na een kwartier staat er nog steeds water in de kuip. Je was er al bang voor: het bad moet nodig ontstopt worden. Maar wat heeft de verstopping veroorzaakt? Meestal gaat het om haren, zeepresten en lichaamsvuil, maar er kan natuurlijk ook een voorwerp in de badafvoer zijn gevallen. Erg vervelend, zeker als er geen douche in je badkamer staat. Hoe ga je dit probleem aanpakken? Wil je eerst zelf je bad ontstoppen met de (beperkte) middelen die je hebt of laat je het werk liever meteen aan een vakman over? De keuze is aan jou. Eén ding is wel zeker: als je jouw bad laat ontstoppen door een professional, dan ben je verzekerd van een verantwoorde aanpak.

2

Jouw rioolspecialist komt eraan

Een blokkade in de badkuip is erg vervelend, zeker als je niet over een douche beschikt. Surf daarom meteen naar Rioolprobleem Kwijt en toets je postcode of woonplaats in. Bel het nummer dat op je scherm verschijnt en je krijgt zonder verdere omwegen een lokale specialist aan de lijn. Ook als je het contactformulier invult, zorgen wij ervoor dat je verzoek rechtstreeks bij de vakman terechtkomt. Vraag je specialist naar een prijs of regel meteen een afspraak. Doe je dit laatste, dan zorgt hij ervoor dat hij zo spoedig mogelijk voor je deur kan staan. Ook in de weekenden en op feestdagen kun je op hem rekenen! Komt hij langs, dan neemt hij meteen alle benodigde materialen mee om je bad te ontstoppen.

3

Bad ontstopping gelukt? Eind goed, al goed!

Gelukkig hoef je nooit lang te wachten voor de specialist langskomt. Hij gaat dan ook direct aan de slag. Voor de bad ontstopping kan hij verschillende gereedschappen gebruiken, zoals een frees, een hogedrukspuit of een ontstoppingsveer. Met de eerste twee middelen verwijdert de expert niet alleen het vuil, maar reinigt hij tegelijkertijd ook de leidingen. Als de blokkade in je badafvoer niet door iets ergers wordt veroorzaakt., dan kun je binnen een dag alweer gebruik maken van je bad! Is er bijvoorbeeld wel sprake van een verzakte of gebroken leiding? Als de expert vermoedt dat er meer aan de hand is, kan hij een inspectie voorstellen. Zijn er inderdaad reparaties nodig? Dan stelt de expert je een nieuw plan van aanpak voor met een voor de werkzaamheden aangepaste prijs.

4

Advies van jouw rioolexpert

Eindelijk kun je je grote teen weer onderdompelen in een warm en comfortabel bad met bubbels! Jouw lokale vakman heeft zijn werk goed gedaan. Maar wat kun je doen om te voorkomen dat je badafvoer weer geblokkeerd raakt? Je expert geeft je nog allerlei vrijblijvende adviezen die te maken hebben met het onderhoud van je badafvoer. Zo moet je zeepresten altijd goed oplossen met warm water na het baden. Haren moet je altijd op tijd uit de kuip vissen. Misschien krijg je deze en nog andere tips? Dit kan natuurlijk per situatie verschillen. Heb je zelf nog vragen na de ingreep? Dan mag je jouw lokale specialist altijd weer bellen of mailen, want hij staat graag voor je klaar!

Kosten voor bad ontstoppen

Eerlijke prijzen en heldere uitleg bij badafvoer ontstoppen

Je wilt natuurlijk graag weten wat het kost om een bad te ontstoppen. Helaas kunnen wij geen vaste prijzen vermelden: dat komt omdat de kosten per opdracht kunnen verschillen.  

Jouw lokale specialist moet namelijk per geval rekening houden met de volgende zaken:

  1. Is de blokkade in je bad goed bereikbaar?
  2. Waaruit bestaat de blokkade en hoe hardnekkig is deze dan?
  3. Hoe snel moet de bad afvoer ontstopt worden?
  4. Welk gereedschap is nodig om je bad te ontstoppen?
  5. Hoeveel tijd zal de bad ontstopping in beslag nemen?
  6. Is nadere inspectie van de leidingen noodzakelijk?
  7. Dienen er ook reparaties uitgevoerd te worden?

Mocht er ook een inspectie nodig blijken, dan zullen daarvoor extra kosten in rekening worden gebracht. Uiteraard krijg je voor de ingreep heldere uitleg hierover. Jouw expert zal hoe dan ook niet aan de werkzaamheden beginnen voor je akkoord bent gegaan met de prijs. Nu alvast een prijsopgave ontvangen of een afspraak maken? Bel of mail dan nu met jouw lokale vakman.

99% beveelt ons aan

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

8,8
470 beoordelingen

J.f. uit Milsbeek

Om 9 uur gebeld en binnen een uur gekomen met een goed uitgeruste bus. Na het opgraven van het inspectieputje aan de straat het riool (ca 25 m) gerein...

Lees de hele review

Ernst uit Culemborg

Dirk/ d uit Ouderkerk aan den ijssel

Leon bonkestoter heft mij na het invullen van mijn verzoek tijdens het weekend telefonisch benadert om een eerste indruk te krijgen van de problematie...

Lees de hele review
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale specialist contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Bad ontstoppen? Deze mensen vroegen om hulp

Wij hebben een probleem met ons bad. We horen een borrelend geluid, het badwater loopt zeer langzaam weg en bij gebruik van de wasmachine komt er wat water in het bad omhoog. Ook ruiken we in de badkamer af en toe een vieze geur. De totale afvoerbuis is ongeveer 7 meter lang en heeft een aantal haakse bochten. De buis komt uiteindelijk uit op de standleiding van het appartementengebouw. Ik denk dat het bad ontstopt moet worden.

3 maanden geleden

Zuid-Holland • Rotterdam •

De afvoer van het bad heeft helaas een soort blokkade. Dit is inmiddels al voor de derde keer dit jaar. Voorheen heb ik het altijd op weten te lossen met een ontstopper, HG of een trekveer maar deze keer lukt dat niet. Het is tijd voor een pro die het bad komt ontstoppen, en graag zo snel mogelijk.

3 maanden geleden

Zuid-Holland • Rotterdam •

De afvoer van het bad in de badkamer spoelt niet meer goed door. Het water in het bad gaat erg langzaam weg. Ik hoop dat er iemand langs kan komen die het kan ontstoppen en reinigen.

3 maanden geleden

Groningen • Veendam •

Het bad loopt al een tijdje langzaam leegen je hoort ook een borrelend geluid. Uiteindelijk loopt het wel weg maar het duurt ontzettend lang. Er zit geen spoed achter maar ik wil er toch graag vanaf zijn. Ik hoop dat iemand het bad kan komen ontstoppen.

3 maanden geleden

Drenthe • Emmen •

Ik heb een lekkage geconstateerd in mijn badkamer, welke (via mijn verzekering) verder onderzocht is. De lekkage is zichtbaar door middel van bruine kringen op mijn plafond de woonkamer, de badkamer zit daar rechtstreeks boven. Ik denk dat het door het bad komt. Het water in het bad spoelt ook nooit goed weg. Het bad moest dus eerst ontstopt worden voordat de rest verder kan. Ik hoop dat jullie daarbij kunnen helpen.

3 maanden geleden

Zuid-Holland • Dordrecht •

Zoek je lokale rioolspecialist
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale rioolspecialist