Riool ontstoppen

Jouw riolering ontstoppen doen wij snel en efficiënt

Riool ontstoppen zonder moeite? Dat gebeurt als je één van onze experts inschakelt. Want iedere minuut dat de blokkade in jouw riolering vastzit, staat jouw huishouden of bedrijfsvoering stil. Erger is misschien dat je je behoefte bij de buren moet doen of er zelfs een emmer bij moet pakken. Hier wil je niet eens aan denken, daarom is snelle actie geboden. Lees hier hoe wij snel en efficiënt jouw riool ontstoppen en leer meteen meer over de kosten. Haastige spoed is in jouw geval misschien heel goed!

Snel van je rioolprobleem af?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale rioolspecialisten
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 8,8

Riolering ontstoppen: zelf oplossen of laten doen?

Effectief riool ontstoppen door jouw lokale riooldeskundige

Bij een blokkade in je riolering ben je misschien geneigd om snel naar chemische ontstoppers te grijpen. Die lijken veelbelovend, maar wat ze werkelijk doen is je leidingen beschadigen en het milieu ernstig vervuilen. Bij verkeerd gebruik kunnen deze middelen ook ernstig letsel veroorzaken, zeker als ze met elkaar gemengd worden. Vermijd chemicaliën: er zijn genoeg alternatieven om een riool te ontstoppen en jouw lokale rioolexpert weet hier alles van! Via Rioolprobleem Kwijt kun je hem snel en eenvoudig inschakelen.

Onze rioolvakmannen

Zij staan voor je klaar om jouw rioolprobleem op te lossen

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Kun je zelf je riool ontstoppen?

De meest populaire riolering ontstoppen tips op een rij

Kun je niet wachten tot er een riooldeskundige langskomt? Dan kun je met de volgende riool ontstoppen tips zelf het een en ander doen om de blokkade in je riool op te lossen. Blijkt deze achteraf toch te hardnekkig? Dan kun je ons altijd nog bellen voor professionele hulp bij het riolering ontstoppen!

  1. Zit er een voorwerp vast? Trek dan een paar rubberen handschoenen aan en probeer het voorwerp te verwijderen.
  2. Zit er vuil in je riolering? Meng dan een pak zuiveringszout met een emmer heet water en giet deze geleidelijk door de geblokkeerde riolering. Laat het mengsel minstens een nachtje inwerken.
  3. Gebruik een rubberen ontstopper om de blokkade uit je riolering te verwijderen. Maak het rubber wel eerst flexibel onder de warme kraan voor betere zuigkracht.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

1

Overlast vóór het riool ontstoppen

Bij dagelijks gebruik van je toilet, keuken of badkamer stromen resten en afvalwater door de leidingen van het riool. Op een gegeven moment kunnen de resten samenklonteren of ze worden door een voorwerp, door kalkaanslag of door een leidingbreuk geremd. De kans op een blokkade is zelfs het grootst als je zelf te veel resten of verkeerde resten doorspoelt. Het gevolg? Het water en de resten in je sanitaire voorziening komen terug en je ruikt mogelijk zelfs een nare stank. Zelf aan de slag gaan met een rubberen ontstopper is mogelijk, maar als de oorzaak van de blokkade een leidingbreuk is, dan hebben je rioolontstopping pogingen geen zin. Beter is om dan zo snel mogelijk een rioolexpert in te schakelen!

2

Jouw rioolspecialist komt eraan

Via Rioolprobleem Kwijt kom je makkelijk in contact met een riooldeskundige uit je eigen regio. Je toetst het nummer in dat je op je scherm ziet verschijnen of je stuurt je expert een bericht via het contactformulier. Een afspraak op korte termijn is zo gemaakt! Uiteraard staat het je ook vrij om eerst naar een prijsopgave te vragen. Jouw expert staat je persoonlijk te woord. Na het maken van de afspraak stapt hij zo snel mogelijk in zijn servicewagen. Hierin zit alles wat hij nodig heeft om de leidingen op professionele wijze te ontstoppen. Gaat het om een woning of om een bedrijf? Dit maakt niets uit, want de specialist kan problemen met alle soorten rioleringen verhelpen.

3

Klaar met ontstoppen riool? Eind goed, al goed!

Jouw lokale specialist gaat meteen aan de slag. Eerst kiest hij voor het gereedschap dat hem het meest geschikt lijkt. Dit kan een ontstoppingsveer, een frees of een hogedrukspuit zijn. Is de blokkade oppervlakkig gelegen? Dan kan deze meestal binnen een uur na aankomst van de expert verwijderd worden. Vermoedt hij dat er meer aan de hand is? Dan kan hij een inspectie uitvoeren om de oorzaak van de blokkade nader te onderzoeken. Zijn reparaties inderdaad noodzakelijk, zoals bij een leidingbreuk? Dan wordt dit eerst even met je overlegd. Je krijgt dan een uitgebreid plan van aanpak inclusief kostenoverzicht overhandigd. Ga je akkoord met het plan en met de kosten, dan wordt er zo snel mogelijk aan de oplossing gewerkt.

4

Advies van jouw rioolexpert

Als je een blokkade in je riolering hebt gehad, dan wil je dit niet nog een keer meemaken. Jouw specialist zal je dan ook genoeg adviezen kunnen geven om een nieuwe riool ontstopping te voorkomen. Wat hij precies adviseert, is afhankelijk van de situatie. Misschien heb je vetresten willen doorspoelen of is er schade in je riolering opgetreden door chemicaliën. De adviezen van de specialist hebben hoe dan ook altijd te maken met goed onderhoud van je riolering, want dat is nu eenmaal essentieel. Heb je nog vragen na de ingreep? Dan mag je altijd weer contact opnemen met jouw lokale expert. Hij staat je net zolang bij totdat jij weer prettig kunt wonen of werken.

Kosten voor het riool ontstoppen

Eerlijke prijzen en heldere uitleg bij riool ontstopping

Hoeveel betaal je voor het ontstoppen van een geblokkeerd riool? Als je belt voor een prijsopgave kan jouw lokale expert er meer over vertellen. Houd er wel rekening mee dat de opgegeven prijs later nog kan wijzigen, bijvoorbeeld omdat je expert ter plekke op andere oorzaken of problemen stuit dan hij had verwacht. Bepalend voor de kosten van leidingen ontstoppen zijn dan ook de volgende vragen:

  1. Hoe hardnekkig is de blokkade?
  2. Is de blokkade in je riolering goed bereikbaar?
  3. Dient er ook een inspectie uitgevoerd te worden?
  4. Zijn reparaties ook noodzakelijk?
  5. Welke materialen moeten voor het riool ontstoppen ingezet worden?
  6. Hoeveel arbeidsuren moeten voor de opdracht gerekend worden?

Soms is de oplossing net zo complex als het probleem, maar onze specialist zal ervoor zorgen dat jij altijd een eerlijke prijs betaalt voor zijn diensten. Je krijgt een heldere uitleg over de riool ontstopping en berekeningen worden eenvoudig gepresenteerd. Interesse? Bel of mail jouw expert dan nu. Professioneel leiding ontstoppen begint bij een eerlijke en klantvriendelijke service!

99% beveelt ons aan

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

8,8
470 beoordelingen

Etienne uit Best

Vakmensen, vriendelijk en behulpzaam. Goede afspraken mee te maken.

Nic uit Maastricht

Dave zegt wat hij doet en doet wat hij zegt en dat alles op een rustige, weloverwogen wijze. Beslist geen haastwerk!!!

Ararat uit De meern

Het was heel goed behandeld

Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale specialist contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Riool ontstoppen? Deze mensen vroegen om hulp

De riolering is ons huis werkt niet meer goed. Hij moet nodig ontstopt worden. Ik heb al verschillende dingen geprobeerd maar ik heb echt hulp nodig van een professional. Wanneer kunnen jullie het riool komen ontstoppen?

3 maanden geleden

Gelderland • Nijkerk •

Het riool moet ontstopt worden. Het water komt op verschillende plekken in huis omhoog. Ik hoop dat jullie ons snel kunnen komen helpen. Alvast bedankt.

3 maanden geleden

Zuid-Holland • Rotterdam •

De riolering is ons huis werkt niet goed meer. Kunt u ons ongeveer aangeven wat de kosten van het ontstoppen zijn? En zou u volgende week vrijdag beschikbaar zijn?

3 maanden geleden

Overijssel • Wierden •

We hebben nu sinds een aantal weken problemen met onze riolering. Ik denk dat er ergens een blokkade zit. We weten niet wat we moeten doen. Ik hoop dat jullie iemand kunnen sturen om de wc te onstoppen. Ik hoor het graag.

3 maanden geleden

Noord-Holland • Zaanstad •

In mijn huis loop de riolering niet goed door. Het is nu al weken zo. Er is veel water wat niet goed wegspoelt. Ik denk dat er iemand moet komen om de riolering te ontstoppen. Wanneer kunnen jullie komen? Ik wil namelijk dat jullie dit probleem snel oplossen.

3 maanden geleden

Noord-Holland • Weesp •

Zoek je lokale rioolspecialist
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale rioolspecialist