Wc ontstoppen

Jouw toilet ontstoppen wordt een fluitje van een cent

Wc ontstoppen zonder zelf de spetters in je gezicht te krijgen? Met één telefoontje of mailtje regel je snel een afspraak met jouw lokale riooldeskundige. Hij verwijdert de blokkade op vakkundige wijze, zonder krassen op de wc-pot en zonder schade aan je leidingen. Binnen de kortste keren zit je weer onbezorgd en comfortabel op je toilet. Frituurpan in de wc geleegd? Speeltje van je kind per ongeluk doorgespoeld? Jouw specialist krijgt het er wel uit voor een passende en eerlijke prijs.

Snel van je rioolprobleem af?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale rioolspecialisten
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 8,8

Toilet ontstoppen: zelf oplossen of laten doen?

WC ontstopping door jouw lokale riooldeskundige

Een wc ontstoppen in je woning of bedrijf: je hebt wel wat beters te doen. Vervelend is vooral dat jouw gezin, klanten of personeel er geen gebruik van kunnen maken. Onderneem je wel een poging, bijvoorbeeld met chemische ontstoppers, dan is de kans groot dat je leidingen sneller slijten. En een rubberen ontstopper? Dat werkt alleen bij lichte verstoppingen en niet bij leidingbreuken. Wie verstandig is, surft daarom direct naar Rioolprobleem Kwijt. Hier kom je telefonisch of per mail rechtstreeks in contact met een zeer ervaren lokale professional.

Onze rioolvakmannen

Zij staan voor je klaar om jouw rioolprobleem op te lossen

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Kun je zelf je wc ontstoppen?

De meest populaire toilet ontstopping tips op een rij

Een rioolspecialist biedt je de meest directe oplossing voor het ontstoppen van een toilet. Toch kunnen we ons voorstellen dat je eerst zelf de wc wilt ontstoppen. Zeker als de nood hoog is. Daarom hebben we de volgende populaire wc ontstopping tips voor je verzameld. Veel succes!

  1. Strooi een pak zuiveringszout in je wc afvoer en giet er een emmer heet water bij. Laat het mengsel minstens een nachtje inwerken voor je het doorspoelt.
  2. Zitten er veel vetresten of kalkresten in je toilet? Meng dan een pak zuiveringszout met een liter schoonmaakazijn. Pas op, want dit mengsel kan heftig bruisen! Giet het in de wc en laat het een nachtje inwerken.
  3. Zet een rubberen ontstopper op de afvoer van je wc afvoer en beweeg deze krachtig op en neer. De kans op succes is hoger als je eerst één van bovenstaande mengsels voor je toilet gebruikt.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

1

Overlast vóór het wc ontstoppen

Na een bezoek aan je toilet spoel je door. Ineens zie je dat het spoelwater, het papier én de resten naar boven komen drijven. Bijna tot op de rand! Op dat moment voel je natuurlijk een paniekaanval opkomen. Erger is nog dat je toilet vanaf nu officieel onbruikbaar is. Nog één keer doorspoelen voor de zekerheid? Beter van niet, anders loopt de wc helemaal over van stinkende resten. Zelf een rubberen ontstopper ter hand nemen? Je moet zo naar een belangrijke afspraak! Bovendien heb je niet de zekerheid dat je de wc afvoer zelf kunt ontstoppen. Niet voor niets bellen mensen dan ook meteen met hun lokale specialist. Via Rioolprobleem Kwijt lukt dit hen altijd!

2

Jouw rioolspecialist komt eraan

Ook jij kunt snel en op een vakkundige wijze geholpen worden door een specialist uit je eigen regio. Je vult je postcode of woonplaats in en je ziet direct het nummer van jouw lokale redder in nood verschijnen. Stuur je liever een bericht? Dan gebruik je het contactformulier. Jouw toilet ontstoppen verzoek komt dan rechtstreeks bij de lokale vakman terecht. Je kunt hem naar een prijsopgave vragen of meteen een afspraak maken. Jouw verzoek wordt zo snel mogelijk opgepakt! Maak je een afspraak, dan zorgt de expert ervoor dat hij zo snel mogelijk naar jouw woning of bedrijf komt. Jouw specialist is altijd bereikbaar, dus ook in de weekenden en op feestdagen. Handig? Jazeker, want zo hoef je nooit lang te wachten op een oplossing.

3

Wc ontstopping gelukt? Eind goed, al goed!

Eenmaal binnen gaat jouw lokale vakman direct van start met de werkzaamheden. Zit je wc vol met vochtige doekjes? Dan kan een ontstoppingsveer uitkomst bieden. Blokkeren kalkresten de doorgang? Dan kan de specialist voor een frees of voor een hogedrukspuit kiezen. Het is maar net wat het beste werkt. In sommige gevallen kan het wel zo zijn dat de blokkade in de wc wordt veroorzaakt door een ernstiger probleem, zoals een verzakte of gebroken leiding. Alleen een inspectie kan hier duidelijkheid over geven, maar daar is wel jouw toestemming voor nodig. Is er werkelijk sprake van een defect, dan zullen er nieuwe plannen gemaakt moeten worden. De specialist biedt je dan een vrijblijvend plan van aanpak inclusief kostenraming aan. De keuze is dan aan jou!

4

Advies van jouw rioolexpert

Groot nieuws: de wc ontstopping is geslaagd! Natuurlijk hoop je dat deze nu voor altijd zal blijven werken. Voor altijd? Misschien lukt dat wel, als je de adviezen van je lokale expert opvolgt. Goed onderhoud is namelijk van doorslaggevend belang als het gaat om de werking van je toilet of je andere sanitaire voorziening. Je hoort bijvoorbeeld wat je wel en wat je niet door je wc mag spoelen en met welke middelen je jouw leidingen kunt schoonhouden. Heb je nog vragen na het vertrek van je vakman? Dan mag je hem altijd weer bellen of mailen. Heeft je woning of bedrijf meer baat bij een onderhoudscontract? Jouw expert legt je graag meer uit over de mogelijkheden!

Kosten voor het wc ontstoppen

Eerlijke prijzen en heldere uitleg bij wc ontstopping

Als je op zoek bent naar een professional in toilet ontstoppen, dan wil je natuurlijk nooit teveel betalen. Bovendien heb je behoefte aan duidelijke uitleg over de werkzaamheden, zeker als het probleem complexer is dan gedacht. Jouw lokale expert berekent een eerlijke en gepaste prijs voor het wc ontstoppen, maar dan moet hij wel antwoord krijgen op de volgende vragen:

  1. Is de blokkade in de wc goed bereikbaar?
  2. Hoe hardnekkig is deze blokkade?
  3. Is inspectie noodzakelijk?
  4. Zijn reparaties noodzakelijk?
  5. Met welk gereedschap kan de blokkade het snelst worden verwijderd?
  6. Hoeveel arbeidsuren zijn nodig om het werk tot een goed einde te brengen?

Natuurlijk zijn alle antwoorden op de vragen nauw met elkaar verweven. Want hoe ernstiger het probleem, hoe meer tijd en middelen nodig zijn om bij de wc ontstopping. Wil jij alvast een prijsopgave ontvangen of meteen een afspraak maken? Dan kun je nu bellen of mailen met jouw lokale vakman. Je bent van harte welkom!

99% beveelt ons aan

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

8,8
470 beoordelingen

Willy uit Eijsden

Zeeeeer snelle service. 13. 15 u gebeld 14. 15u aanwezig op zondag. Zeer kundig, goed advies en heel netjes gewerkt. Binnen 20 min probleem opgelost....

Lees de hele review

Etienne uit Best

Vakmensen, vriendelijk en behulpzaam. Goede afspraken mee te maken.

Jeannette uit Spijkenisse

Na mijn melding van mijn probleem stonden ze binnen een uur voor de deur service was super en probleem opgelost echt vakmensen top als ik in de toeko...

Lees de hele review
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale specialist contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Wc ontstoppen? Deze mensen vroegen om hulp

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het ontstoppen van mijn toilet.Telkens als ik door spoel komt het water ver omhoog en hij is ook al verschillende keren overspoelt. Zelf het de wc is tot nu toe zonder succes.

3 maanden geleden

Noord-Brabant • Nuenen, Gerwen en Nederwetten •

De toiletten in ons huis moeten ontstopt worden. Eerst deed alleen de wc op de begane grond het niet meer goed maar tegewoordig heeft de wc op de eerste verdieping ook problemen. Ik wil graag weten wat de kosten zijn om dit probleem op te lossen. Ik hoop dat jullie kunnen helpen.

3 maanden geleden

Utrecht • Stichtse Vecht •

Onze wc werkt niet goed meer. Het water in de wc stroomt nie goed meer weg dus hij moet ontstopt worden. Ik wil dat er zo snel mogelijk iemand langs komt om het probleem op te lossen. In afwachting van uw bericht.

3 maanden geleden

Noord-Holland • Amstelveen •

Het toilet op de begane grond spoelt niet goed door. Het is nodig dat er iemand langs komt om hem te ontstopping. Ik heb zelf ook al geprobeerd om hem te ontstoppen maar dit is niet gelukt. Het zou fijn zijn als er snel iemand langs kan komen voor dit probleem. Ik hoop spoedig van jullie te horen.

3 maanden geleden

Friesland • Opsterland •

De wc beneden loopt niet goed door. Het water spoelt telkens niet goed door en dit is erg vervelend. Ik heb op internet gezocht naar methodes om van het probleem af te komen maar het heeft nog niet geholpen tot nu toe. Ik hoop dus dat er een deskundige langs kan komen om het probleem op te lossen. Ik hoor het graag.

3 maanden geleden

Noord-Brabant • Bergen op Zoom •

Zoek je lokale rioolspecialist
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale rioolspecialist