Rioollucht verhelpen

Maak vandaag nog een einde aan de rioollucht in huis!

Rioollucht verhelpen? Dan moet de oorzaak van deze nare stank eerst gevonden worden. Dit kun je geheel overlaten aan een riooldeskundige. Misschien is er wel iets mis met de beluchting. Misschien zit er wel een scheur of breuk in een leiding? Hoe dan ook, jouw specialist spoort de oorzaak van de rioollucht op en hij pakt het meteen aan! Lees dus even verder of bel ons meteen voor een afspraak. Jouw lokale expert staat je persoonlijk te woord.

Snel van je rioolprobleem af?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale rioolspecialisten
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 8,8

Rioollucht verwijderen via Rioolprobleem Kwijt

Jouw lokale rioolexpert helpt je weer aan frisse lucht

De lucht van rotte eieren is niet meer te harden! Je durft al bijna niet meer te ademen, laat staan dat je nog bezoek durft te ontvangen. Gelukkig kun je bij Rioolprobleem Kwijt snel en eenvoudig een rioolvakman uit je eigen regio opzoeken en inschakelen. Al onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en doen hun werk met veel plezier. Bel het nummer dat je hier ziet staan of stuur een bericht via het contactformulier. Onze expert slaat niemand over!

Onze rioolvakmannen

Zij staan voor je klaar om jouw rioolprobleem op te lossen

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Wat zijn oorzaken van rioollucht in huis?

Rioollucht verwijderen is onderdeel van de oplossing

Een vieze rioollucht in huis of je bedrijf duidt meestal op een ander rioolprobleem. Geen goed nieuws natuurlijk, maar er is wel wat aan te doen. Jouw rioolvakman kan onderzoeken wat er aan de hand is. Mogelijk stuit hij op de volgende problemen in je riolering:

 1. Lekkage
 2. Verstopping
 3. Defect sifon
 4. Leidingbreuk
 5. Verzakte leiding
 6. Verkeerd geplaatste leiding
 7. Verkeerd geplaatste ontluchtingspijp
 8. Slechte ontluchting van je riolering
 9. Lang ongebruikte leidingen
 10. Wortelgroei in leidingen

Hoe eerder je ons belt, hoe meer overlast onze rioolspecialist door bovengenoemde rioolproblemen kan voorkomen. Je bent dan ook van de rioollucht in huis of je bedrijf af. Kun je niet langer wachten? Bel of mail dan nu voor een afspraak op korte termijn!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

1

Overlast bij rioollucht in huis

De stank is niet te harden. Alleen de kruipruimte, je hele woning of je bedrijf lijkt ervan doordrongen. Het maakt dat je niet meer kunt concentreren op je dagelijkse bezigheden en hetzelfde geldt voor je gezin of je personeel. En wat te denken van je klanten, als je die hebt? Een rioollucht is nu niet bepaald de beste reclame voor je bedrijf. Erger is misschien nog wel dat je van de rioollucht gezondheidsklachten kunt krijgen. Denk aan hoofdpijn, misselijkheid en ademhalingsproblemen. Op een gegeven moment ga je dan op onderzoek uit: waar komt die rioollucht vandaan? Het opsporen van de oorzaak is nog niet zo makkelijk, want de lucht die je in een bepaalde ruimte ruikt, kan ook ergens anders vandaan komen. Gelukkig kan onze riooldeskundige je hierbij helpen!

2

Jouw rioolspecialist komt eraan

Via Rioolprobleem Kwijt kun je direct een vakman inschakelen. Je toetst het telefoonnummer in of je stuurt een bericht via het contactformulier. Alle telefoontjes en berichtjes komen rechtstreeks bij de expert terecht. Mogelijk zal hij je eerst nog wat vragen stellen over je probleem. Hierna kun je direct een afspraak met hem maken, ook als je opdracht in het weekend of op een feestdag valt! Natuurlijk zit er bij een rioollucht verwijderen enige spoed, dus de vakman zal zijn best doen om zo snel mogelijk langs te komen voor een inspectie. Uiteraard neemt hij dan alles mee wat hij nodig heeft om de oorzaak van de rioollucht in je huis of bedrijf te verhelpen en onderzoeken.

3

Rioollucht verwijderen: eind goed, al goed!

De rioolspecialist voert eerst een visuele inspectie uit. Ziet hij niets, dan voert hij een inspectie uit met een rioolcamera of rookgenerator. Gebruikt hij een camera om eventuele defecten op te sporen, dan leidt hij deze door je toilet naar de anders onbereikbare delen van je riolering. Gebruikt hij een rookgenerator, dan wordt deze op één van je afvoeren aangesloten. Het apparaat blaast dan witte rook door de leidingen. Komt er rook uit één van de leidingen? Dan zit daar een scheur of breuk. Uiteraard zal de vakman gevonden defecten voor je kunnen herstellen. Je krijgt dan een plan van aanpak waarin de nodige werkzaamheden en de kosten omschreven staan. Stem je in met het plan en de prijs voor rioollucht verwijderen, dan wordt er weer zo snel mogelijk aan het probleem gewerkt.

4

Advies van jouw rioolexpert

Na ingrijpen van jouw specialist kun je weer opgelucht ademhalen. Letterlijk, want de rioollucht in huis of in je bedrijf is helemaal verdwenen! Uiteraard is er goed naar de oorzaak gekeken, dus wat moet je de volgende keer doen of laten om rioollucht te voorkomen? Jouw vakman biedt je al het nodige advies. Ook als je na de ingreep nog vragen hebt, kun je hem altijd weer bellen of mailen. Heb je een bedrijf en wil je rioollucht in je bedrijfspand koste wat het kost voorkomen? Dan is een onderhoudscontract een goed idee! Jouw lokale vakman komt dan op regelmatige basis je riolering controleren en onderhouden. Meer weten over deze dienst? Bel of mail je lokale expert dan nu en vraag naar de mogelijkheden.

Kosten rioollucht verhelpen

Eerlijke prijzen en heldere uitleg bij het verwijderen van rioollucht in huis

Jouw lokale specialist doet er alles aan om de rioollucht in je huis of bedrijf weg te krijgen, maar hier zijn natuurlijk wel kosten aan verbonden. Maar omdat ieder probleem weer anders is, kunnen wij de hoogte van die kosten nu niet voorspellen. Zeker is wel dat jouw specialist een eerlijke berekening maakt als hij een goed beeld heeft van wat er aan de hand is. De volgende vragen zijn van groot belang voor het rioollucht verwijderen:

 1. Waar is de rioollucht precies te ruiken?
 2. Met welke middelen moet de inspectie worden uitgevoerd?
 3. Is er sprake van een defect en hoe ernstig is deze rioollucht in huis?
 4. Met welke materialen moeten eventuele reparaties worden uitgevoerd?
 5. Hoeveel uren zijn nodig om de rioollucht te verwijderen en het probleem in zijn geheel op te lossen?

Voor het bepalen van de kosten is het dus van groot belang dat de expert weet wat de rioollucht veroorzaakt. Zo neemt het herstel van een sifon minder middelen en tijd in beslag dan een leidingbreuk in een kruipruimte en zal dat dus naar verhouding minder geld kosten. Wil je meer weten over de kosten of wil je meteen een afspraak maken voor rioollucht verhelpen? Jouw vakman wacht al op jouw verzoek!

99% beveelt ons aan

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

8,8
470 beoordelingen

H.h uit Urmond

Vakkundig geholpen doordoor dave van rioolonderhoud limburg. En een goede duidelijke uitleg en advies wat betreft riool afvoer.

J.l. uit Steenwijk

De vakman stond mij vriendelijk en duidelijk te woord toen ik belde over onze verstopte douche-afvoer. Hij communiceerde helder over de extra weekend-...

Lees de hele review

Maarten uit Arnhem

Vandaag gebeld en vandaag zijn alle problemen opgelost, klasse!

Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale specialist contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Rioollucht verhelpen? Deze mensen vroegen om hulp

Ik wil dat er beluchting wordt aangebracht in de badkamer en de keuken. Het stinkt daar namelijk enorm. Ik denk dat het komt doordat het water niet goed doorloopt. Hoe snel kan er iemand langs komen?

3 maanden geleden

Utrecht • Vianen •

Met doorspoeling van het toilet op de badkamer gaan geluiden van opborrelend water in het douche afvoerputje. Het toilet op de badkamer borrelt en de toiletbak loopt helemaal vol water. Alles stinkt enorm en ik wil er vanaf. Ik hoop dat jullie een deskundige voor mij hebben die mij van dit probleem af kunnen helpen. Ik hoop spoedig van jullie te horen.

3 maanden geleden

Noord-Brabant • Valkenswaard •

We hebben afgelopen zaterdag een stankslot in ons buiten putje laten zetten ivm riool lucht/stank maar nu komt de stank via de badkamer boven. Het is er dus totaal niet beter op geworden. Is er een mogelijkheid dat jullie ons van deze stank af kunnen helpen? Ik hoor het graag.

3 maanden geleden

Noord-Brabant • Bergen op Zoom •

Er hangt telkens een nare rioollucht door het huis. Het lijkt uit het douche putje te komen maar ik weet het niet zeker. IK wil erg graag van deze stank af en ik hoop dat jullie mij daarbij kunnen helpen.

3 maanden geleden

Noord-Brabant • Oosterhout •

In de douche is er sprake van een rioollucht. Niet altijd, meestal na een regenbui. Wij denken dat dit komt door een slechte ontluchting. Het stinkt in ieder geval enorm en het is niet fijn. We hopen dat er een goede deskundige langs kan komen om ons van dit probleem af te helpen. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

3 maanden geleden

Zuid-Holland • Capelle aan den IJssel •

Zoek je lokale rioolspecialist
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale rioolspecialist