Doucheputje ontstoppen

Douche ontstoppen zonder verdere zorgen dankzij jouw expert

Doucheputje ontstoppen zonder echt te weten wat je aan het doen bent. Misschien herken je dit wel. Zelf aan de slag gaan kost vaak veel tijd en je besteedt misschien ook wel geld aan middelen die je leidingen meer kwaad dan goed doen. Berg de plopper en de chemische ontstoppers maar op en bel of mail ons nu voor hulp van een lokale rioolvakman. Hij ontstopt jouw douche op vakkundige wijze en dat doet hij zo snel als hij maar kan!

Snel van je rioolprobleem af?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale rioolspecialisten
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 8,8

Douche ontstoppen: zelf oplossen of laten doen?

Doucheputje ontstoppen door jouw lokale riooldeskundige

Bij het ontstoppen van een douche afvoer is het nooit de vraag óf de douche ontstopt moet worden, maar wanneer. Het antwoord? Liefst zo snel mogelijk. En graag zonder schade aan leidingen of sanitair. Nu is niet iedereen even bedreven in het douche ontstoppen, daarom hebben wij de beste rioolspecialisten van het land verzameld. Hier kom jij rechtstreeks in contact met een expert uit je eigen regio. Een telefoontje of een berichtje van jouw kant en jij wordt vliegensvlug geholpen!

Onze rioolvakmannen

Zij staan voor je klaar om jouw rioolprobleem op te lossen

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Kun je zelf je doucheput ontstoppen?

De meest populaire douche afvoer ontstoppen tips op een rij

Een doucheputje raakt niet als bij toverslag geblokkeerd. Vooraf hoorde je misschien al een borrelend geluid of je rook een vieze stank. Hoe dan ook, je wilt dat er iets aan gebeurt. Het liefst nu. Het staat je natuurlijk vrij om dan eerst zelf wat middelen uit te proberen. Daarom hebben wij hier wat populaire douche ontstoppen tips voor je op een rijtje gezet. Succes!

  1. Bij lichte verstoppingen kan zuiveringszout met heet water helpen. Strooi het zout in je doucheputje en giet er geleidelijk een liter heet water bij. Laat het mengsel een nachtje inwerken voor het beste resultaat.
  2. Liever iets tegen kalkresten gebruiken? Meng dan een pak zuiveringszout met halve liter schoonmaakazijn. Pas op, want dit bruist! Giet het mengsel in je douche afvoer en laat het minstens 12 uur lang inwerken.
  3. Kun je overweg met een rubberen ontstopper? Maak het rubber eerst soepel door het onder een warme kraan te houden. Plaat het dan op je doucheputje en beweeg de ontstopper op en neer. Met wat geluk trek je het vuil zo naar boven en is het doucheputje ontstoppen geslaagd!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

1

Overlast vóór het doucheputje ontstoppen

Je douchebak loopt vol water, tot boven je enkels. Je durft de douchedeur dan ook niet te openen. Geen douchebak? Het water stroomt dan vrijuit door de badkamer. Veel dweilen is het gevolg: slecht voor je rug en zonde van je tijd. Waar is de tijd gebleven dat jouw douche je onbezorgde momenten bezorgde? Die tijd lijkt nu al ver weg. Je wilt graag een snelle oplossing, want jouw gezin wacht ook op een douchebeurt. Misschien staat er zelfs al een rij voor de badkamerdeur. Vind je het een lastige of vieze klus om je douche te ontstoppen? Een professional van Rioolprobleem Kwijt doet het graag voor je! Met zijn hulp staan jij of je gezinsleden straks weer vrolijk onder een warme waterstraal!

2

Jouw rioolspecialist komt eraan

Je gaat naar de website van Rioolprobleem Kwijt en je tikt je postcode of woonplaats in. Het nummer dat vervolgens verschijnt brengt je rechtstreeks in contact met een vakman uit je eigen regio. Je belt het nummer voor een afspraak of je vult het contactformulier in. Jouw specialist slaat geen enkel verzoek over, dus je kunt rekenen op een snelle service. Vraag je eerst naar een prijsopgave of maak je meteen een afspraak? Het kan allebei. De specialist zorgt ervoor dat hij zo snel mogelijk bij je kan aanbellen, ook in het weekend en op feestdagen. Uiteraard neemt hij dan al het gereedschap mee om jouw doucheput snel en efficiënt te kunnen ontstoppen.

3

Doucheput ontstopping nodig? Eind goed, al goed!

Zelf een doucheput ontstoppen kan vuil en tijdrovend werk zijn. Jouw lokale vakman vult zijn dagen met het ontstoppen van douches en ander sanitair. Hij gebruikt hiervoor frezen, hogedrukspuiten of ontstoppingsveren. Met deze middelen kan hij al het vuil uit je doucheputje verwijderen zonder je leidingen te beschadigen of je douche te bekrassen. Denkt je vakman eerder aan een defect? Dan kan hij een inspectie uitvoeren met een rioolcamera of een rookgenerator. Mocht blijken dat reparaties noodzakelijk zijn, dan stelt hij een plan van aanpak op. Hierin beschrijft hij welke werkzaamheden nodig zijn om het probleem te verhelpen. Uiteraard krijg je ook meteen te horen welke kosten aan deze nieuwe werkzaamheden verbonden zijn. Ga je akkoord? Dan wordt er hard gewerkt!

4

Advies van jouw rioolexpert

Tijdens en na het doucheput ontstoppen krijg je van jouw rioolvakman nog vrijblijvende adviezen om nieuwe verstoppingen in je doucheputje te voorkomen. Je kunt dan denken aan praktische tips voor het onderhoud van je leidingen. Misschien moet je wel meer aandacht besteden aan wat er door het douche afvoer verdwijnt. Misschien moet je je doucheputje regelmatiger spoelen met wat zuiveringszout. Hoe dan ook: je krijgt altijd adviezen op maat, of je leidingen nu zijn gereinigd of geheel vervangen. Heb je na de ingreep ook nog vragen? Dan kun je altijd weer terecht bij jouw lokale specialist. Wil je juist een stap verder gaan en heb je juist behoefte aan een onderhoudscontract? Ook dan kan jouw lokale vakman veel voor je betekenen!

Kosten voor het doucheputje ontstoppen

Eerlijke prijzen en heldere uitleg bij doucheput ontstoppen

Natuurlijk ben je benieuwd naar de prijs voor het ontstoppen van een doucheputje. Helaas kunnen we geen vaste prijzen weergeven, omdat de kosten per situatie kunnen verschillen. De riooldeskundige kan in veel gevallen wel een prijsindicatie geven voor het douche ontstoppen. Verder zijn de precieze kosten afhankelijk van de volgende vragen:

  1. Is de blokkade in het doucheputje goed bereikbaar?
  2. Hoe hardnekkig is deze blokkade eigenlijk?
  3. Kan een defect de oorzaak van de blokkade zijn? Is inspectie dan nodig?
  4. Dienen er reparaties uitgevoerd te worden?
  5. Met welke gereedschappen moet er gewerkt worden aan het doucheafvoer ontstoppen?
  6. Hoeveel uren zijn nodig om het werk naar tevredenheid af te ronden?

De meeste doucheputjes kunnen al binnen een uur na aankomst van de specialist ontstopt worden. Wordt de blokkade juist veroorzaakt door iets heftigers, zoals een verschoven of gebroken leiding? Dan zijn er meer uren en middelen nodig om het op te lossen en dat zie je terug in de kosten. Nu een prijsopgave ontvangen voor doucheafvoer ontstoppen? Of meteen een afspraak boeken? Bel of mail je lokale expert en het wordt geregeld.

99% beveelt ons aan

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

8,8
470 beoordelingen

Lenie uit Maasbree

Snelle en goede afhandeling van het probleem

Jeannette uit Spijkenisse

Na mijn melding van mijn probleem stonden ze binnen een uur voor de deur service was super en probleem opgelost echt vakmensen top als ik in de toeko...

Lees de hele review

Maartje uit Asperen

Mijn afvoer van de wasbak/badkuip liep niet goed door - zelfs na herhaaldelijk spoelen met azijn en soda. De vakman van allrioolservice was keurig op...

Lees de hele review
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale specialist contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Doucheputje ontstoppen? Deze mensen vroegen om hulp

Het water loopt niet meer goed weg bij mijn doucheputje. Tijdens het douchen loopt de douchebak steeds vol en na het douchen blijft er een bodempje liggen. Ik wil dit graag opgelost hebben. Ik hoop dat jullie snel een professional kunnen sturen om dit te ontstoppen.

3 maanden geleden

Utrecht • Utrecht •

Het water in het putje van de douche loopt zeer langzaam weg. Ik heb al van alles geprobeerd: rubberen ontstopper, soda/heet water en een sterke chemische ontstopper. Dit heeft helaas allemaal niet geholpen. Ik hoop dat jullie een professional kunnen sturen die dit probleem goed op kan lossen. Ik hoor het graag.

3 maanden geleden

Utrecht • Utrecht •

Het doucheputje loopt niet goed meer door. Het is nu al weken zo en het wordt steeds erger. In het begin bleef er een klein laagje water staan maar het wordt nu steeds erger. Ik wil dat er snel iemand dit probleem op komt lossen.

3 maanden geleden

Utrecht • Utrecht •

De douche van mijn zomerhuis in Egmond aan Zee loopt niet goed meer en daardoor lopen ook andere dingen in het huis niet meer door. Met de plopper krijg ik het probleem niet verholpen. Kunnen jullie iemand sturen om het probleem op te lossen?

3 maanden geleden

Noord-Holland • Bergen (NH.) •

Ons doucheputje moet ontstopt worden. Ik heb het probleem reeds zelf proberen op te lossen met onstoppingsmiddel en een ontstoppingsveer, maar helaas is het niet gelukt. Is dit iets dat jullie doen? Zoja, wat zou hiervoor ongeveer de prijs voor zijn? Wanneer zouden jullie kunnen langskomen?

3 maanden geleden

Drenthe • Aa en Hunze •

Zoek je lokale rioolspecialist
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale rioolspecialist