Riool reparatie

Riool repareren is werk voor échte specialisten!

Riool repareren een klus voor echte vakmensen? Dat klopt. Het is namelijk niet eenvoudig om afvoeren en leidingen op een gedegen manier te herstellen. Je moet de juiste materialen tot je beschikking hebben staan en goed weten wat je doet, anders ontstaat er zo weer een lekkage of verstopping. Ben je geen doe-het-zelver? Dan heeft Rioolprobleem Kwijt een uitstekende vakman voor je klaarstaan. Welke diensten in rioolreparatie biedt hij en hoe worden de kosten berekend? Hier lees je meer!

Snel van je rioolprobleem af?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale rioolspecialisten
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 8,8

Rioolreparatie: zelf oplossen of laten doen?

Riool repareren door jouw lokale riooldeskundige

Rioolreparatie kan noodzakelijk zijn als je in je woning of bedrijf last hebt van een lekkage of een verstopping. Soms worden defecten in de riolering ook pas ontdekt als het riool wordt gereinigd of als er een inspectie wordt uitgevoerd door een ervaren rioolvakman. Wil jij zo snel mogelijk je riolering laten repareren? Rioolprobleem Kwijt brengt je dan in contact met een riooldeskundige uit je eigen regio. Eén telefoontje of mailtje en je regelt zo een riool reparatie met hem. Binnenkort werkt je riolering weer precies zoals het hoort!

Onze rioolvakmannen

Zij staan voor je klaar om jouw rioolprobleem op te lossen

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Kun je zelf je riolering repareren?

Voorkom méér schade: huur een expert in

Een riool repareren is specialistisch werk. De meeste leidingen zijn namelijk goed weggewerkt in muren of vloeren. Deze moeten soms worden opengebroken om scheuren of breuken in één of meerdere leidingen te kunnen verhelpen. Tenzij je een zeer ervaren klusser bent en over specialistische kennis van rioleringssystemen en materialen beschikt, raden we je af om zelf aan de slag te gaan, anders kun je misschien wel nog meer schade aanrichten. Met een expert ben je altijd verzekerd van een veilige en professionele rioolreparatie!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

1

Overlast vóór rioolreparatie

Merk je dat er één of meerdere afvoeren geen water meer doorlaten? Is er ook sprake van lekkage of rioolstank? Er kunnen dan scheuren of breuken in één of meerdere leidingen zitten. Vervelend? Absoluut, want met kapotte leidingen kun je vrij weinig aan het huishouden of aan je bedrijfsvoering doen. Helaas kunnen defecten in de riolering op verschillende manieren ontstaan. Je riolering kan zijn verouderd of de grond is aan het verzakken, waardoor leidingen niet alleen kunnen verschuiven, maar soms ook kunnen breken. Doorgespoelde chemicaliën kunnen echter ook tot scheuren en breuken in leidingen leiden. Zelf aan de slag met reparatie van je riolering? Je laat dit liever over aan een ervaren vakman. Gelukkig vind je die zo als je naar Rioolprobleem Kwijt surft!

2

Jouw rioolspecialist komt eraan

Je riool laten repareren door een expert? Dat is een goed idee! De vakmannen van Rioolprobleem Kwijt zijn gespecialiseerd in het opsporen van gebreken in de riolering en lossen deze ook graag voor je op. Zij beschikken over moderne middelen om het riool te doorzoeken. Muren en vloeren hoeven soms niet eens opengebroken te worden! Een afspraak maken is eenvoudig: je gaat naar Rioolprobleem Kwijt en je vult je woonplaats of postcode in. Je krijgt dan direct het nummer van jouw lokale specialist te zien. Bel hem voor een afspraak of stuur hem een bericht via het contactformulier. Jouw expert zorgt er dan voor dat hij zo snel mogelijk naar jouw woning of bedrijf rijdt voor een riool reparatie.

3

Riool reparatie gelukt? Eind goed, al goed!

Als de expert eenmaal binnen is, gaat hij direct op onderzoek uit. Wat veroorzaakt de problemen met je riolering? Eerst wordt de riolering vanbinnen schoongemaakt. Met een rioolcamera kan de expert de riolering dan onderzoeken. Hij kan ook een rookgenerator gebruiken. Deze machine blaast een witte rook door de leidingen. Zie je rook uit één van de leidingen komen? Dan zit daar vast een scheur of breuk. Als de specialist eenmaal weet waar het probleem is, stelt hij een reparatiemethode voor. Muren of vloeren openbreken is dan soms noodzakelijk, maar het riool repareren van binnenuit is eveneens mogelijk. Veel scheuren of breuken kunnen bijvoorbeeld gerepareerd worden door een speciale hars aan de binnenkant van de leiding aan te brengen. Deze methode heet ‘relining’.

4

Advies van jouw rioolexpert

Zijn de reparaties aan de riolering voltooid? Jij hebt dan geen last meer van verstopte of lekkende leidingen. Ook die nare rioollucht in je woning of bedrijf is eindelijk verleden tijd! Nu is het van belang om je riolering zo goed mogelijk te (blijven) onderhouden. Jouw expert zal je hier allerlei adviezen in kunnen geven. Was de scheur of breuk in je leiding ontstaan door gebruik van chemicaliën? Dan moet je zeker geen chemische producten, zoals ontstoppingsmiddelen, door de afvoeren spoelen. Heb je nog vragen na de ingreep of zijn er nieuwe problemen met je riolering ontstaan? Neem dan zeker weer contact op met jouw lokale specialist. Hij staat dag en nacht voor je klaar!

Kosten rioolreparatie

Eerlijke prijzen en heldere uitleg bij riolering repareren

Jouw lokale rioolvakman doet onderzoek naar jouw rioolprobleem en stelt dan een plan op voor een rioolreparatie. De kosten voor een ingreep kunnen echter wel variëren, want geen rioolprobleem is hetzelfde. Jouw expert bepaalt dan ook de kosten aan de hand van de volgende vragen:

  1. Welke middelen moeten gebruikt worden voor een riool reparatie?
  2. Hoeveel tijd zal de reparatie in beslag nemen?
  3. Is het nodig om muren en vloeren open te breken? Zo ja, met welke middelen?
  4. Met welke middelen zal de riool reparatie uitgevoerd moeten worden?
  5. Hoeveel tijd zal de reparatie in beslag nemen?

Natuurlijk bepaalt de ernst van de situatie de antwoorden op al deze vragen. Wil je nu al een prijsopgave ontvangen voor een riool reparatie? Maak dan nu een afspraak met je vakman. Hij kan de prijs voor rioolreparatie dan nauwkeurig bepalen. Ga je akkoord met zijn plan van aanpak en zijn prijs, dan gaat hij zo snel mogelijk voor je aan de slag. Daar kun je zeker van zijn!

99% beveelt ons aan

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

8,8
470 beoordelingen

Martin uit Munstergeleen

Snelle en goede service

Petra uit Zaltbommel

Prima service van riwela uit den bosch. Probleem was snel opgelost. Netjes op de afgesproken tijd aanwezig. Klantvriendelijk.

Annemiek uit Gouda

Goed geholpen. Prettig in contact. Goede uitleg en advies.

Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale specialist contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Riool reparatie? Deze mensen vroegen om hulp

Ik heb onder de vloer een gemetseld riool dat her en der lekt. Nu heb ik begrepen dat je het onder rook kunt zetten en de lekkage(s) tijdelijk kan dichtmetselen. Het gaat om ongeveer 10 meter en het is redelijk bereikbaar. Een spoedige reparatie zou fijn zijn.

3 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Wij willen ongeveer vijf meter rioolleiding laten repareren. De oude leiding heeft een rare knik. We willen nu graag een rechte afvoer. Ik hoop dat jullie een goede professional langs kunnen sturen om dit te doen. Ik hoor het graag.

3 maanden geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

De aansluiting tussen mijn afvoer en de gresbuis is kapot. De aansluiting lekt en hierdoor ligt er water in mijn kelder. Graag zou ik dit deel vernieuwd willen hebben want ik wil er geen verdere problemen mee krijgen. Ik hoor graag wanneer jullie kunnen komen.

3 maanden geleden

Gelderland • Nijmegen •

De afvoer van het riool aan de zijkant van het huis ligt onder de opgang van het huis. De opgang van het huis drukt de buis naar beneden waardoor er geen vrije afloop meer is. Dit veroorzaakt een verstopping. We willen graag een nieuwe buis aanleggen naar gemeente afvoer. Zie graag offerte tegemoet.

3 maanden geleden

Groningen • Veendam •

De riolering onder onze oprit moet gerepareerd worden. Ik hoop dat jullie de buis die vanuit de WC aansluit aan op een put die direct op de hoofdriolering van de straat loopt kunnen repareren. De stenen op de oprit zullen door mijzelf opgepakt worden en achteraf weer neergelegd worden. Graag willen we een offerte hiervan.

3 maanden geleden

Limburg • Echt-Susteren •

Zoek je lokale rioolspecialist
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale rioolspecialist