Wie wij zijn?

Via ons netwerk met vakkundige rioleringsspecialisten kunt u eenvoudig en snel hulp krijgen van onze rioolvakman in uw buurt. Heeft u een spoedklus? Onze rioolexperts kunnen u snel van dienst zijn en elk rioolprobleem veilig en vakkundig oplossen. Ze zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen, reinigen en inspecteren van het riool, onder andere met camera’s en rookdetectie.

Onze werkwijze

Als u belt naar 085 - 0187125 of het contactformulier op de website invult wordt uw telefoontje of mail aan de hand van uw postcode direct doorgeschakeld naar onze rioolspecialist bij u in de buurt. U kunt uw probleem of vraag doorgeven aan deze vakman. Aan de hand van uw vraag of probleem komen wij in actie met het maken van een offerte, uitvoeren van een inspectie of het direct inplannen van een ontstoppingsactie en andere rioolwerkzaamheden.

Informatie en contact

De gespecialiseerde, door Rioolprobleem Kwijt geselecteerde rioolspecialisten beschikken over jarenlange praktijkervaring en gebruiken de nieuwste en efficiëntste methodes om rioolproblemen te verwijderen, vanzelfsprekend altijd met respect voor uw woning of bedrijfspand. Alle rioolproblemen worden vaak hersteld zonder hak- of breekwerk.

Onze rioolspecialisten staan dag en nacht voor u klaar als acute hulp noodzakelijk is, zo nodig ook in het weekend. Neem telefonisch contact op via 085 - 0187125 of via het contactformulier en vraag om advies of een offerte.

Staat uw oplossing voor uw probleem of vraag er niet bij? Of vindt u het lastig om te benoemen of te beschrijven wat de rioolproblemen precies zijn? Onze lokale rioolspecialist, komt graag langs om ter plekke te inspecteren om welk soort rioolprobleem het gaat en welke oplossing daar het beste bij past. Bel direct 085 - 0187125

Bel 085 - 0187125