Keukenafvoer ontstoppen

Spoelt het water niet meer goed door? Grote kans dat u last heeft van een verstopte keukenafvoer. Laat uw verstopte keukenafvoer op tijd ontstoppen; bel 085 - 0187125 voor een afspraak om het rioolprobleem zo spoedig mogelijk op te lossen door onze ervaren rioolspecialisten!

Is uw keukenafvoer verstopt?

Even handen wassen, borden afspoelen en groente en fruit schoonmaken; de keukenafvoer wordt regelmatig gebruikt wanneer u zich graag en regelmatig in de keuken vertoeft. Een verstopte keukenafvoer kan ook vrij plotseling zijn wanneer u merkt dat het water in uw spoelbak slecht of niet doorspoelt. Een verstopte keukenafvoer kan voor veel misère zorgen waardoor de rioolleidingen veel schade kunnen oplopen.

Wat de oorzaak van de verstopping ook is, de lokale rioolspecialisten van Rioolprobleem Kwijt zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van afvoeren, zoals de keukenafvoer. Wij verhelpen graag de verstopping in de keukenafvoer, zodat u weer volop gebruik kunt maken van uw keuken.

De oorzaken van een verstopte keukenafvoer

Merkt u dat het water minder snel doorloopt in uw keukenafvoer dan is dit het juiste moment om aan de bel te trekken om een verstopping van de keukenafvoer te voorkomen. Een verstopte keukenafvoer kan het gevolg zijn van diverse oorzaken, namelijk:

  • Vet, vuiligheid en stof
  • Tandpastaresten
  • Etensresten
  • Zeepresten

Stroomt het water de keukenafvoer weer uit in plaats van in? Wanneer u vroegtijdig een verstopte keukenafvoer ontdekt en laat verhelpen kun u ernstige schade aan uw sanitair en zelfs aan uw rioolleidingen voorkomen. 

Direct hulp bij keukenafvoer ontstoppen

Een professioneel ontstoppingsbedrijf van Rioolprobleem Kwijt helpt u snel van uw rioolprobleem af. Een lokaal ontstoppingsbedrijf staat overal in Nederland klaar, voor zowel particulieren als voor het bedrijfsleven. Ook kunnen wij voor overheidsinstellingen, gemeenten, verenigingen van eigenaren en bedrijven in allerlei bedrijfstakken in riooldiensten of rioolreiniging voorzien.

Waar moet u op letten bij ontstoppen van een keukenafvoer?

Het is belangrijk dat de verstopping zo snel mogelijk wordt verholpen, zodat de stankoverlast kan worden voorkomen. Wat u zelf kunt doen om een verstopte keukenafvoer te ontstoppen:

  • Gebruik voor een kleine verstopping een rubberen ontstopper, voor grote verstoppingen kunt u ook een vloeibare ontstopper gebruiken. Volg de bijgesloten handleiding
  • Behandel uw afvoer met een azijn-/sodaoplossing en spoel dit door met kokend water
  • Verwijder het zeefje in de keukenafvoer en maak deze schoon
  • Haal de sifon onder de afvoer los en reinig deze samen met de afvoerleiding
  • Indien u hier kennis van heeft kunt u daarnaast nog gebruik maken van een ontstoppingsveer om de zwanenhals te reinigen

Vindt u het lastig om de keukenafvoer zelf te ontstoppen? Of is het rioolprobleem moeilijk te verhelpen? Neem dan direct contact met ons op via 085 - 0187125.

Rioolprobleem Kwijt: meer dan alleen keukenafvoer ontstoppen

Ook voor andere riooldiensten kunt u contact opnemen met Rioolprobleem Kwijt. Onze ontstoppingsbedrijven weten raad met verstopte wc's, rioolvliegjes, gescheurde leidingen en andere rioolproblemen. Diensten die onze rioolservice bedrijven uitvoeren zijn: ontstoppen van toilet en afvoer, riool en afvoer inspectie, aanleg of reparatie en reiniging riolering, uitbreiding of vervanging van het rioolstelsel, het reinigen van de riolering, reinigen en legen van olie-, vet- en slibafscheidingssystemen. U kunt hiervoor ook contactformulier invullen. Heeft u direct hulp nodig bij het ontstoppen van de keukenafvoer? De lokale ontstoppingsbedrijven van Rioolprobleem Kwijt zijn bij spoed snel ter plaatse, waar dan ook in Nederland!  

Bah, u heeft last van een
rioolprobleem in uw huis of bedrijf?

Bel ons en u heeft direct
contact met uw lokale rioolexpert...

…in een mum van tijd
uw verstopping kwijt!