Ontstoppingsbedrijf Limburg

De lokale rioolvakman staat voor je klaar

Heb je last van een rioolprobleem in je huis of je bedrijf? Water in de WC dat niet meer wegstroomt of een badkamer die telkens weer blank staat, is zeer vervelend. Onze rioolvakman helpt je uit de brand!

Snel van je rioolprobleem af?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale rioolspecialisten
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 8,8
25+ aangesloten rioolvakmannen
200.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Rioolprobleem Kwijt

Jouw rioolvakman voor Limburg

Een verstopping in de riolering is ontzettend vervelend en het riool ontstoppen is geen prettige klus. Het is daarom raadzaam om een ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Wij zijn Rioolprobleem Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ontstoppingsbedrijven, die je snel kunnen helpen met het ontstoppen van het riool of met andere rioolproblemen in Limburg.

In Limburg werken wij samen met verschillende rioolvakmannen. Zij staan het hele jaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week voor jou klaar. Al onze specialisten hebben ruime ervaring en gebruiken uitsluitend de nieuwste technieken en materialen voor het verhelpen van je verstopte afvoer, verstopte gootsteen of verstopte WC of toilet.

Onze rioolvakmannen

Zij staan voor je klaar om jouw rioolprobleem op te lossen

Zelf het riool ontstoppen in huis of bedrijf

Alle tips op een rijtje

Het is belangrijk dat een verstopt riool zo snel mogelijk wordt verholpen, zodat ergere problemen voorkomen worden. Wat je kunt doen om een verstopt riool zelf te ontstoppen:

  • Gebruik voor een kleine verstopping een rubberen ontstopper, voor grote verstoppingen kun je ook een vloeibare ontstopper gebruiken. Volg de bijgesloten handleiding
  • Behandel je afvoer met een azijn-/sodaoplossing en spoel dit door met kokend water
  • Verwijder het zeefje in de gootsteen en maak deze schoon
  • Haal de sifon onder de afvoer los en reinig deze samen met de afvoerleiding
  • Indien je hier kennis van hebt, kun je daarnaast nog gebruik maken van een ontstoppingsveer om de zwanenhals te reinigen

Vind je het een lastige of vieze klus om het riool zelf te ontstoppen? Of heb je een ander rioolprobleem? Neem dan direct contact met ons op!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je rioolprobleem af!

Kosten van een ontstoppingsbedrijf

Rioolproblemen verhelpen in Limburg is vaak maatwerk

De manier waarop onze ontstoppers te werk gaan kan per situatie en locatie verschillen. Er kan dan wel stankoverlast in de keuken zijn, dat hoeft niet te betekenen dat de keukenafvoer verstopt is. Een WC of toilet dat niet goed door loopt kan veroorzaakt worden door een verstopping van het riool. Onze riool ontstoppers komen veel verschillende problemen tegen en iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in sommige gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ontstopping, reiniging of reparatie te komen.

De kosten voor de ontstoppingsdienst worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de locatie van de verstopping
  • de staat van het riool en ernst van de situatie
  • de inzet van materieel en apparatuur om het rioolprobleem te lokaliseren en op te lossen
  • de benodigde tijd om het riool, afvoer of leidingen te ontstoppen en te reinigen

We maken in overleg met jou een plan van aanpak en kostenberaming op basis van van jouw rioolprobleem in Limburg. In veel gevallen kun je direct een prijsopgave telefonisch ontvangen. Zo zorgen wij ervoor dat je nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze specialisten lossen de rioolverstopping vakkundig op en geven je ook advies in het voorkomen van toekomstige verstoppingen. Wanneer onze ontstopper je huis of bedrijf in Limburg weer verlaat ben je dus goed ‘bewapend’ tegen meer verstoppingen en overlast.

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

8,8
470 beoordelingen

Sibilla uit Haarlem

Na al heel lang met het probleem van een verstopte gootsteen aangemodderd te hebben, heb ik uiteindelijk na maanden rioolprobleem kwijt gebeld. In een...

Lees de hele review

Carol uit Veldhoven

Nette vaklui, goede uitleg van het probleem was en hebben verschillende oplossingen aangeboden zodat we zelf de best passende voor ons konden kiezen.

Bas uit Hollandsche rading

Binnen 2 uur ter plaatse, vriendelijke en professionele hulp, binnen een half uur opgelost.

Professional illustratie

Plaats een aanvraag

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale specialist contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Hoofdkantoor

Marketing en pers

0492 - 729 308 info@rioolprobleemkwijt.nl

Adresgegevens

Rioolprobleem Kwijt
Paterslaan 32D
5701 NZ Helmond

Klantenservice

We zijn nu bereikbaar!

(Lokaal tarief, 24/7 bereikbaar)

Zoek je lokale rioolspecialist
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale rioolspecialist